Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen összejöttem a rég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen összejöttem a rég nem látott unokatestvéremmel, de (? )

Figyelt kérdés
Szóval már 6 éves korunk óta nem láttuk, egymást ezért senki sem tudta hogy néz ki a másik, meg mi van vele stb. Összehoztam egy randit, le is feküdtünk egymással, de aztán ahogy jobban elkezdtünk beszélgetni kiderült hogy mi unokatestvérek vagyunk :O. Ilyenkor mi van? És az a gáz hogy miután lefeküdtünk nekem nagyon bejött, és továbbra is kivánom. De tudom hogy ez egy kicsit gáz nem?
2015. febr. 24. 00:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem összetartoztok.
2015. febr. 24. 00:28
 2/17 opened paradise ***** válasza:
Ez az a sztori,ahol mindegy,hogy mi van a "de" után,akkor is röhögsz és akkor is szégyellném elmesélni :D
2015. febr. 24. 00:31
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Ez jobb mint a Maunika show
2015. febr. 24. 00:36
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
mi komoly már, hogy előbb fekszem le valakivel mintsem kiderülne, hogy a rokonom
2015. febr. 24. 00:47
 5/17 A kérdező kommentje:
Mivel más a vezetéknevünk, ezért nem volt feltünö. Csak mikor már jobban sztorizgattunk a családrol, akkor szobakerült, és kikövetkeztettük. Egyébként csak fél unokatestvér. Mert apámnak a féltestvérének a lánya.
2015. febr. 24. 00:50
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekem ez esku egy jel:D

Bar nekem az sem annyira tavoli:(

2015. febr. 24. 00:54
 7/17 A kérdező kommentje:
Egyébként azt olvastam hogy a rokonodba hamarabb beleszeretsz mint más emberbe, hogyha nem ismeritek egymást mig felnöttök. Nem is lett volna probléma, mert ha nem lenne a rokonom akkor ugyanugy gerincre vágnám mint bármilyen más csajt, mert elég jól néz ki és vonzodom hozzá. De miután kiderült ez az egész elég vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.
2015. febr. 24. 01:01
 8/17 anonim ***** válasza:
Miért foglalkozol vele? Távoli rokon. Semmilyen genetikai akadálya nincs annak, hogy egészséges utódaitok legyenek. Azt meg nem kell mindenki orrára kötni, hogy akárhányadik unokatestvérek vagytok. Szóval ha a lánynak is oké, folytassátok a dolgot.
2015. febr. 24. 01:04
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát a családba szerintem lenne balhé. Hazamennék és mondanám: Hé fater emlékszel az unokahugomra? Tudod még régen összejártunk. jaja emlékszem mi van vele? Hát tegnap megdugtam és azota együtt járunk mit szolsz?
2015. febr. 24. 01:07
 10/17 anonim ***** válasza:
1.unokatestver...:/ pedig ez olyan kár
2015. febr. 24. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!