Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozgattunk, de nem lépett. Összejöttem egy másik sráccal, és hirtelen bevallotta, hogy kellek neki. Mennyire gondolhatja komolyan?
Már hónapok óta beszélgetek ezzel a sráccal, szinte minden nap rám ír. Személyesen még csak párszor találkoztunk, de akkor is nagyon jól elvoltunk, meg amúgy is...mindenről tudunk beszélgetni, rengeteget nevetünk, imádom a hülye természetét. :D De bármennyire is utaltam rá, h léphetne, mert én benne lennék, nekem bejön, nem kezdeményezett többet a barátságnál. Persze néha voltak bókjai, beszólásai, utalásai, de semmi több. Gondoltam rá, hogy fél, de sztem elég egyértelműen jeleztem neki, h nyugodtan léphet. A lényeg, h nem tett semmit, közben én megismerkedtem egy másik sráccal, aki rátért a lényegre, és összejöttem vele. Még nem szerelem, de kezdenek érlelődni bennem az érzések. A "régi" srácnak feltűnt, h kevesebbet vagyok fent facen, és elkezdte kicsit jobban odatenni magát, többet bókolt...mikor mondtam neki, h alakulóban van egy másik sráccal a dolog, azután még inkább el kezdett hajtani, és bevallotta, h ő többet akart tőlem...mondtam neki,h én is többet akartam volna,de nem lépett időben. Most összejöttem a másik fiúval, és teljesen rám állt a "régi". Azt mondja, hogy kellek neki... de mennyire hihetek egy ilyen fiú szavának?? Most összezavarodtam, mert az új fiú iránt már érzek valamit, de azért bennem van, h már régóta vártam erre a vallomásra a régitől, és most itt lenne az alkalom... Talán az új srác iránt már többet érzek, minthogy felrúgjam a régi miatt, de idegesít a dolog nem is kicsit.
19/L
Lehet csak nyuszi, es eddig nem merte fevallalni. Moat pedig megtudta mi is a helyzet, higy talan elveszithet.
Persze ott van a cslodastol valo felelem is. Kerdezd meg tenyleg oszinten gondolja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!