Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozgattunk, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozgattunk, de nem lépett. Összejöttem egy másik sráccal, és hirtelen bevallotta, hogy kellek neki. Mennyire gondolhatja komolyan?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta beszélgetek ezzel a sráccal, szinte minden nap rám ír. Személyesen még csak párszor találkoztunk, de akkor is nagyon jól elvoltunk, meg amúgy is...mindenről tudunk beszélgetni, rengeteget nevetünk, imádom a hülye természetét. :D De bármennyire is utaltam rá, h léphetne, mert én benne lennék, nekem bejön, nem kezdeményezett többet a barátságnál. Persze néha voltak bókjai, beszólásai, utalásai, de semmi több. Gondoltam rá, hogy fél, de sztem elég egyértelműen jeleztem neki, h nyugodtan léphet. A lényeg, h nem tett semmit, közben én megismerkedtem egy másik sráccal, aki rátért a lényegre, és összejöttem vele. Még nem szerelem, de kezdenek érlelődni bennem az érzések. A "régi" srácnak feltűnt, h kevesebbet vagyok fent facen, és elkezdte kicsit jobban odatenni magát, többet bókolt...mikor mondtam neki, h alakulóban van egy másik sráccal a dolog, azután még inkább el kezdett hajtani, és bevallotta, h ő többet akart tőlem...mondtam neki,h én is többet akartam volna,de nem lépett időben. Most összejöttem a másik fiúval, és teljesen rám állt a "régi". Azt mondja, hogy kellek neki... de mennyire hihetek egy ilyen fiú szavának?? Most összezavarodtam, mert az új fiú iránt már érzek valamit, de azért bennem van, h már régóta vártam erre a vallomásra a régitől, és most itt lenne az alkalom... Talán az új srác iránt már többet érzek, minthogy felrúgjam a régi miatt, de idegesít a dolog nem is kicsit.

19/L

2014. ápr. 21. 23:02
 1/2 HekusS válasza:

Lehet csak nyuszi, es eddig nem merte fevallalni. Moat pedig megtudta mi is a helyzet, higy talan elveszithet.

Persze ott van a cslodastol valo felelem is. Kerdezd meg tenyleg oszinten gondolja-e.

2014. ápr. 21. 23:23
 2/2 anonim válasza:
Szerintem ha tenyleg akarsz valamit az elso sractol, akkor te is nyugodtan lephettel volna, mert igy bunkosag, hogy jol elvagytok, meg tobbet akarsz, kozbe meg osszejossz egy masik sraccal.
2015. ápr. 4. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!