Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen összejöttem a rég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen összejöttem a rég nem látott unokatestvéremmel, de (? )

Figyelt kérdés
Szóval már 6 éves korunk óta nem láttuk, egymást ezért senki sem tudta hogy néz ki a másik, meg mi van vele stb. Összehoztam egy randit, le is feküdtünk egymással, de aztán ahogy jobban elkezdtünk beszélgetni kiderült hogy mi unokatestvérek vagyunk :O. Ilyenkor mi van? És az a gáz hogy miután lefeküdtünk nekem nagyon bejött, és továbbra is kivánom. De tudom hogy ez egy kicsit gáz nem?
2015. febr. 24. 00:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
értem én, hogy nem ismertétek meg egymást az idő vasfoga miatt... de hát ez akkor is totál beteg :D
2015. febr. 24. 03:41
 12/17 BlackSword ***** válasza:
NoB@zMeg... Az én családom sem komplett, de ez már gáz...
2015. febr. 24. 06:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Az még nem elég távoli.. szép esélyek vannak genetikai betegségre is a gyereknek. Másrészről megnyeritek a család rosszalását is... Gázosnak gázos. Ő mit érez?
2015. febr. 24. 10:29
 14/17 anonim ***** válasza:

13: Akkor elmennek egy genetikai tanácsadásra. Nem olyan ritka manapság, hogy unokatestvérek alapítanának családot...

Azt tudom, hogy engem marhára nem zavarna/érdekelne.

2015. febr. 24. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:
az apa válasza pedig csak ennyi lenne erre: semmi gáz édes fiam, mert én meg a testvéremmel jöttem össze, és ezért lettél te ilyen ketyós
2015. febr. 25. 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem közeli rokon, ember!!!!!!!!!!!!!!! vagy mi 1.unokatestvéred a csaj, ezt még a romák sem vállalják be.

Jelenleg vérfertőzést műveltek, jogilag viszont a lányát feleségül veheted (ha nem a tied).

2015. máj. 31. 19:09
 17/17 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Az nem gáz ha össze jössz az unokatestvéreddel. Csak mondgyuk annyi hogy el kell menni egy genetikai vizsgálatra.

A családod lehet kifog akadni, de (szerintem) egy idő után elfogadják a döntéseteket.

(Én a harmad unokatestvéremmel jöttem össze nem rég :D )

2016. júl. 7. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!