Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen összejöttem a rég nem látott unokatestvéremmel, de (? )
Figyelt kérdés
Szóval már 6 éves korunk óta nem láttuk, egymást ezért senki sem tudta hogy néz ki a másik, meg mi van vele stb. Összehoztam egy randit, le is feküdtünk egymással, de aztán ahogy jobban elkezdtünk beszélgetni kiderült hogy mi unokatestvérek vagyunk :O. Ilyenkor mi van? És az a gáz hogy miután lefeküdtünk nekem nagyon bejött, és továbbra is kivánom. De tudom hogy ez egy kicsit gáz nem?2015. febr. 24. 00:27
11/17 anonim válasza:
értem én, hogy nem ismertétek meg egymást az idő vasfoga miatt... de hát ez akkor is totál beteg :D
12/17 BlackSword válasza:
NoB@zMeg... Az én családom sem komplett, de ez már gáz...
13/17 anonim válasza:
Az még nem elég távoli.. szép esélyek vannak genetikai betegségre is a gyereknek. Másrészről megnyeritek a család rosszalását is... Gázosnak gázos. Ő mit érez?
14/17 anonim válasza:
13: Akkor elmennek egy genetikai tanácsadásra. Nem olyan ritka manapság, hogy unokatestvérek alapítanának családot...
Azt tudom, hogy engem marhára nem zavarna/érdekelne.
15/17 anonim válasza:
az apa válasza pedig csak ennyi lenne erre: semmi gáz édes fiam, mert én meg a testvéremmel jöttem össze, és ezért lettél te ilyen ketyós
16/17 anonim válasza:
Nem közeli rokon, ember!!!!!!!!!!!!!!! vagy mi 1.unokatestvéred a csaj, ezt még a romák sem vállalják be.
Jelenleg vérfertőzést műveltek, jogilag viszont a lányát feleségül veheted (ha nem a tied).
17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Az nem gáz ha össze jössz az unokatestvéreddel. Csak mondgyuk annyi hogy el kell menni egy genetikai vizsgálatra.
A családod lehet kifog akadni, de (szerintem) egy idő után elfogadják a döntéseteket.
(Én a harmad unokatestvéremmel jöttem össze nem rég :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!