Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, mit szólnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mit szólnátok ha megtudnátok egy nektek tetsző lányról, hogy vonzza a sátánizmus?

Figyelt kérdés

Természetesen nem valami gyerekáldozó kimaszkírozott gonosz embert kell elképzelni. Tök normálisan, átlagosan nézek ki, többek szerint kedves vagyok. Viszont nagyon érdekel a sátánizmus, a Bibliában számomra egyértelműen a sátán a pozitív szereplő.

Igazából nem tartom magam vallásosnak, még nem tudom, mennyire kéne ebben hinnem, nincs végülis hatással a mindennapi életemre a dolog, csak nagyon érdekel, szeretek/szeretnék erről olvasni, stb.

Viszont kíváncsivá tett, hogy az "átlagember" mit szólna ehhez.

(természetesen nők is írhattok, mit szólnátok ilyen pasihoz)

2015. nov. 18. 12:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Hát nem lenne plusz pont, ahogy a vallásosság sem.
2015. nov. 18. 12:23
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírom az ilyet. Nem lenne sok közös témánk. De biztos találnál olyat, aki érdekesnek talál emiatt.
2015. nov. 18. 12:25
 3/19 anonim ***** válasza:
38%
Hát nem lenne plusz pont, ahogy a vallásosság sem.
2015. nov. 18. 12:26
 4/19 anonim ***** válasza:
Gyerek vagy, majd kinövöd :-P
2015. nov. 18. 12:33
 5/19 anonim ***** válasza:
Rájönnék, hogy mégsem tetszik az illető...
2015. nov. 18. 12:40
 6/19 anonim ***** válasza:
Nőként válaszolok: ha csak érdeklődés szintjén van meg a dolog, olvasgat ilyen témában, érdeklik az ilyen jellegű filmek például, mint mondjuk én az ufókkal, vagy mittudomén, afrikai kiscicákkal vagyok, akkor nem zavarna. Ha az általános felfogása is olyan lenne, hogy úúú, de jóóó, sátánizmus, örüljünk más ember nyomorának, vagy akármi, akkor az zavarna. Ahogyan az is zavarna, ha a másik oldalon lenne, és mindig imádkozna értem, ha valami bajom van, vagy mondogatná, hogy Isten vigyáz ránk meg hasonló apróságok. Ne legyen vallásos. Engem is érdekel a vallás, mint érdekes dolog, szeretek róla olvasni, dokumentumfilmeket nézegetni, több vallásról is, nem csak a kereszténységről, de nem tettem magamévá egyiket sem, attól még, mert érdekel, egyikkel sem igazán értek egyet. Ha így áll hozzá a sátánizmushoz is, akkor felőlem jöhet. Ha nem, akkor kerülném.
2015. nov. 18. 12:40
 7/19 anonim ***** válasza:
31%

Legalább egy összefoglalót olvastál volna a Bibliáról, mielőtt kitalálod, hogy sátánista vagy. Ami valójában nem igaz, még a közelében sem vagy.

Inkább a tájékozatlanság ellenére puffogtatott bélyegzés és feltűnési viszketegség lenne kiábrándító

2015. nov. 18. 12:45
 8/19 anonim ***** válasza:

Nézd... én vallásos már nem vagyok, de hívő igen és olvastam az egész Szentírást... amiből számomra egyértelműen kiderült, hogy minden rossz atyja Sátán. Ennélfogva valakit, aki őt dicsőíti, még csak az ismerőseim közt sem akarok tudni, köszi.

Ergo a lány egyből elveszítené a szememben bármiféle emberi értékét, mert a sátánizmus mindent magában foglal, amit gyűlölök az emberiségben.

24/F

2015. nov. 18. 12:49
 9/19 A kérdező kommentje:
Szó sincs kegyetlenkedésről. Akin pedig látom hogy nem érdekli, azzal nem beszélgetek erről. :) nem is adtam el a lelkem Lucifernek, csak érdekes, szimpatikus vallás.
2015. nov. 18. 12:50
 10/19 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem még túl fiatal vagy,kinövöd szerintem is :) Barátom halálfej mániás pólókban,pedig aztán már rég nem tini.Én meg utálom a halálfejet,koponyát,úgyhogy mióta velem van már van két rózsaszín inge amit szeret :D N
2015. nov. 18. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!