Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit szólnátok ha megtudnátok egy nektek tetsző lányról, hogy vonzza a sátánizmus?
Természetesen nem valami gyerekáldozó kimaszkírozott gonosz embert kell elképzelni. Tök normálisan, átlagosan nézek ki, többek szerint kedves vagyok. Viszont nagyon érdekel a sátánizmus, a Bibliában számomra egyértelműen a sátán a pozitív szereplő.
Igazából nem tartom magam vallásosnak, még nem tudom, mennyire kéne ebben hinnem, nincs végülis hatással a mindennapi életemre a dolog, csak nagyon érdekel, szeretek/szeretnék erről olvasni, stb.
Viszont kíváncsivá tett, hogy az "átlagember" mit szólna ehhez.
(természetesen nők is írhattok, mit szólnátok ilyen pasihoz)
Legalább egy összefoglalót olvastál volna a Bibliáról, mielőtt kitalálod, hogy sátánista vagy. Ami valójában nem igaz, még a közelében sem vagy.
Inkább a tájékozatlanság ellenére puffogtatott bélyegzés és feltűnési viszketegség lenne kiábrándító
Nézd... én vallásos már nem vagyok, de hívő igen és olvastam az egész Szentírást... amiből számomra egyértelműen kiderült, hogy minden rossz atyja Sátán. Ennélfogva valakit, aki őt dicsőíti, még csak az ismerőseim közt sem akarok tudni, köszi.
Ergo a lány egyből elveszítené a szememben bármiféle emberi értékét, mert a sátánizmus mindent magában foglal, amit gyűlölök az emberiségben.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!