Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állják bosszút?
Bosszút állnátok egy olyan valakin aki több hónapig hülyített és csak utána mondta el hogy ő együtt él valakivel. Aztán tovább szédített és próbált gerincre vágni? Otthagytam de zavar hogy ő éli tovább az életét boldogan a barátnőjével mintha mi sem történt volna.
Üzenetekről vannak screenshotok,a nőnek szeretném elküldeni.
Nem, mert te jönnél ki belőle rosszul.
Szerintem vagy egy bosszúálló alkat.
Én férfi vagyok, megtennem, ha nincs még gyerekük. Ha van, akkor gondolkodnek meg rajta.
Itt ugye nem egy felreertett mozdulatrol vagy egy ferde estéről van szó,hanem tervszerű megcsalásról, vagy annak kísérleterol,ami undorító,főleg hogy előtted sem játszott tiszta lapokkal...
Nem, mert:
1) tuti nem boldog a kapcsolata, különben nem szédítene hónapokig unalomból
2) valószínűleg nem te voltál az egyetlen,
3) ezzel a palival nincs dolog
Amit én tennék:
1) kidühöngeném magam valahol, valamilyen sporttevékenységben,
2) miután megnyugodtam törölném a beszélgetéseinket
3) mosolyogva köszönnék neki legközelebb és folytatnám az életem
30N
Hasonló helyzetben én elmondanám a barátnőjének, de én nem abból a motivációból, hogy a férfin bosszút álljak, amiért engem becsapott, hanem a barátnője iránti együttérzésből, azért, mert vele szemben így érezném tisztességesnek.
Fordított helyzetben én is tudni akarnám, hogy mellettem ismerkedik a párom, mivel nem akarnék hónapokat, éveket rádobni az életemből egy ilyen férfira, amíg le nem bukik.
Nem voltam még ilyen helyzetben, de ugyanúgy azt érezném tisztességesnek, hogy tárgyilagosan elmondom az átvert, becsapott félnek, hogy mi történt, mint ahogyan szólnék valakinek, ha a táskájából próbálnának kilopni valamit a buszon, vagy az autóját próbálnák feltörni éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!