Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan álljak bosszút az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút az exemen aki csak kihasznalt?

Figyelt kérdés

Nem érdekelnek az olyan hozzaszolasok hogy ez milyen helytelen stb. mert tényleg csúnyán bánt velem. Tudom hogy én is hibás vagyok amiért hagytam magam.

Mégis szeretnék valami elégtételt venni. Valami tippek esetleg saját kivitelezésű bevalt praktikák?

2020. febr. 4. 11:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért írsz ki kérdést, ha azt is leírod, hogy csak és kizárólag milyen válaszokat vársz?!

Itt ebben megerősítést nem fogsz kapni.

K

Amúgy is kicsinyes dolog az ex megszivatásán gondolkozni, pláne akkor, ha őt abszolút nem èrdekled. Csinálhatsz te bármit, ő azt telibe fogja sz@rni.

2020. febr. 4. 11:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Pask his toca!
2020. febr. 4. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak ismered annyira, hogy tudd, mi a gyenge pontja. Ha nem, akkor meg is kaltad a választ egyben arra, hogy miért tudott kihasználni.
2020. febr. 4. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
tudom milyen érzés sebzett vadként! ilyenkor csak a bosszúra tudtam gondolni, majd lecsillapodtam és amikor találkoztam vele azt mutattam milyen szuperűl vagyok nélküle.. ez bejött nekem legalább is.
2020. febr. 4. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Exemmel szépen megbeszélve szakitottam ö mégis szivatott telefonos zaklatások által...gyerekesnek tartom ha "szépen" válnak el...tehát az egyik mindig rosszul jár ilyenkor ha csak nem közös megegyezéssel van vége...F
2020. febr. 4. 11:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A harag rossz tanácsadó és a többi.

Az ő életébe is elérkezik a pillanat amikor megbánja a pocsék viselkedését, te éld az életed.

2020. febr. 4. 11:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb amit tehetsz, ha elfelejtd és boldogan élsz tovább. Ő meg majd szívja a fogát, hogy milyen jó neked.
2020. febr. 4. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
felszedsz egy uj kant/nostenyt aki sokkal jobb.
2020. febr. 4. 12:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, hogy Te is hibás voltál.

Akkor előbb állj bosszút magadon, aztán következzen az exed. Erre még javaslatokat is kaptál (pl. Te tudod, hogy mi a gyenge pontja stb.).

2020. febr. 4. 12:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, miután lenézett folyamatosan, irigykedett, próbált összetaposni, hogy neki jobb legyen (a kis nárci nőcske), h találtam egy olyat akivel minden rendben, s építettem egy még nagyobb házat.
2020. febr. 4. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!