Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy érti exem?
Figyelt kérdés
Exem akivel folyamatosan beszélünk nem rossz a kapcsolatunk azt mondta nekem most érzi úgy túl van a traumán amit én okoztam neki én ezt nem értem valaki segítsen2022. márc. 2. 11:25
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg rosszul fejezte ki magát. Miért nem őt kérdezed?
Ha szakítás után is beszélő viszonyban vagytok, akkor érthetetlen milyen traumáról beszél, ezek szerint még ez sem viselte meg, különben nem tartaná a kapcsolatot azóta is.
3/10 anonim válasza:
Lelkiismeret furdalást akar okozni. Jogosan vagy jogtalanul - ez már egy másik kérdés.
7/10 anonim válasza:
Ugy érti most érzi úgy túl van a traumán amit én okoztam neki. Ha azt nem érted milyen traumáról beszél, azt is elmondta ebben is biztos vagyok csak túl szelektiv a hallásod vagy elég buta vagy ahhoz h ne legyél képes megérteni
8/10 anonim válasza:
Mi a francnak beszélgetsz vele?
9/10 anonim válasza:
Mit nem lehet ezen érteni? Most jutott el arra a szintre, hogy teljesen kiábrándult belőled és már nem úgy tekint rád, ahogyan előtte, ergo nem vagy rá hatással érzelmileg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!