Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vagy menjek?
A párommal 5 éve vagyunk együtt, eddig minden szuper volt vele.
Kb. Fél éve szörnyen elromlott a viszonyunk. A kapcsolatunk elején egy hónapra szét mentünk hasonló problémák miatt. Én megpróbálok mindent megtenni érte, jelenleg a szuleimnel lakunk. Én viszont vettem egy portát, bevezettettem a közműveket, haladok a dologgal. Azt szerettem volna, ha együtt csináljuk végig ezt. Ő nem áll mellém. Nem érdekli, a szenvedélyének él, az autózásnak. Csak az autókról beszél, későn jár haza. Ha korábban ér haza, akkor sem jön fel velem lefeküdni. Nyomja a laptopot, bújja az internetet. A pénzügyek sem mennek jól. Én megpróbálok minden pénzt megspórolni, neki arra nincs pénze (holott dolgozik) hogy meg hívjon egy forrocsokira. Az én autómmal jár dolgozni, ő használja. A tankolás az ő feladata, azt már nem én fizetem. Nem törődik velem sokszor azt érzem mintha haverjakent kezelne. Beszéltünk már nagyon sokszor erről, azt mondja figyelni fog magára, de nem így történt. A testiség már nem olyan.
Viszont mióta rossz a kapcsolatunk azóta valamiért szörnyen vágyom egy ismeretlen emberre. (Hosszú történet, én is tetszem neki, azt hiszem) mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!