Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú ideje nem tudom eldönteni maradjak vagy menjek?
"...megint elkezdtünk sokat veszekedni, veszekedéskor csúnyán beszél velem(idióta, szar) minden vagyok. Kiábrándit magából ezzel a viselkedéssel és hiába próbálok beszélni vele erről, dühében csak annyi a válasz hogy veled nem lehet szebben beszélni. Ki ölte belolem az érzéseket..."
Én mennék. Ez azt érezteti, hogy továbbra sem becsül meg úgy, ahogy kéne. Ez volt a baj amikor elment bulizni, ismerkedni akkor is. Ha nem értékel, nem becsül meg, akkor mutasd ki, hogy ez nem jó neked, merj kilépni. Ha ezt nem lehet megbeszélni, akkor a kapcsolat alapja nem működik, a kommunikáció. A tisztelet hiánya belőlem is kiölné az érzéseket. Ezt csak akkor lehet orvosolni, ha ő is akarja, ha szeret, hajt érted. De eddig csak te vártál rá, ő nem igazán változott.
Ha csak az tart vissza, hogy félsz, hogy nem lesz még aki megmozgat, akkor hidd el, lesz még szerelem. Első kapcsolatot nehéz elengedni, de ha rossz és nem hajlandó megjavítani (amihez az kell, hogy tiszteljen, figyeljen rád, meghallgasson, ő is akarja), akkor el kell engedni. Nekem is az egyik legkomolyabb lecke volt az első szakítás, de sokat tanultam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!