Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni mit akarok. Maradjak egy ilyen pasival vagy sem?
Több napja szakítottunk, de sokat gondolok rá. Nagyon hiányzik. Általában csak este találkoztunk, átlagosan napi pár órát voltunk együtt. Nagyon hiányzik az ölelése, a becézgetése, a mosolya. De nem mindig volt ilyen! A kapcsolatunk nagyon hullámzó volt, volt hogy 2-3 hétig minden nagyon jó volt, és volt hogy már az eljegyzést tervezgette. De volt olyan, amikor legszívesebben otthagytam volna, mert csúnyán beszélt, bizonyos dolgokért engem hibáztatott, elhanyagolt, nem mutatta ki hogy szeret. És sajnos a kapcsolatunk az utóbbi 2 évben inkább volt ilyen, mint jó. Többször is szakítottunk a nyáron, de mindig kibékültünk. Bár a kibékülés nem volt nagy dolog, ugyanis sem egy puszi, ölelés, vagy csók nem volt, kb ugyanott folytattuk ahol abbahagytuk, és kicsit tartott a feszültség. Tehát nem úgy békültünk ki, hogy barátom nagyon örült volna nekem, vagy kedves lett volna velem.
Napok óta ideges vagyok, nem találom a helyem, egész nap itthon vagyok és kb semmit nem csinálok. Amikor pedig tudom hogy együtt vagyunk akkor nyugodtabb vagyok 1000x. Nemtudom mit csináljak.
Közben meg már régóta tetszik valaki, akinek nem merem megmondani. Ha belegondolok hogy megmondom neki, akkor nagyon ideges vagyok, összeszorul a gyomrom.
Nem tudom szerintetek mit tegyek?
Én is attól félek hogy rossz döntést hozok. És mi van ha nagyon megbánom. Mert a pasi(m) jó tulajdonságai közé tartozik, hogy hűséges már 6 éve és meg lehet benne bízni, nem hazudik!
De nagyon magányosnak érzem mellette magam, nem kapom meg érzelmileg azt amire vágyom.
Nálunk detto ugyan ez,de ez nem 6 év még 1 sincs,csak 7 hónap!!tegnap volt 1 kérdésem olvasd el,meglátod hogy sajnos ezekkel nem vagy egyedül!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!