Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak? Az idő vajon segít eldönteni?
Sajnos eltalált Ámor nyila!Nem is akárhogy! Júniusban 2 hét alatt beleszerettem valakibe, viszonozta!
Nekem feleségem és gyerekeim (4, 7 éves) vannak, Ő az esküvőét mondta le miattam! (Elvált, van egy fia)
A születésnapomon nem bírtam magamban tartani a dolgot, bevallottam a feleségemnek, hogy mi a helyzet! (nem volt csók sem eddig az illetővel)
Próbáltam letenni róla, igyekeztem kerülni, de nem ment! 1 hónappal később elköltöztem otthonról (nem az illetőhöz)!
Borzalmas volt, hihetetlen hiányt éreztem, de az a valami nem hagyott nyugodni!
Annyi mindenben passzol hozzám a hőn áhított Hölgy, nem tudok olyat mondani, amiben nem egyezne a véleményünk! (tudom, a rózsaszín köd stb…)
Jött a lelkiismeret furdalás, hogy család vagy szerelem…
Mit tehet ilyenkor az ember? Hihetetlen, amin keresztül mentünk..!
Mindenki az utolsókat húzza!
A feleségem szeretne visszakapni, én azt érzem szeretem, de nem úgy!
Úgy érzem a sex is gondot jelenthet! (érzelmi kötödésnél én nem tudok bárkivel) Azt mondta, hogy ha úgy érzem elenged, menjek…..!
A másik illető azt mondta, hogy szüneteltessük a beszélgetéseket, találkákat! Döntsem el kit szeretnék!
Sajnos nagyon sokszor bántottam meg, mégis kitart mellettem! Azt hiszem én a gyerekeim „elvesztését” nem tudom feldolgozni! (mintaapának tartottak eddig)
Bár ő megígérte, hogy anyjuk helyett anyjuk lesz és tudom, hogy így is lenne!
Tudom, ilyenkor azt javasolják, hogy az idő majd eldönti!
5 hónap alatt kb 35 kg-tól szabadultunk meg!
Lassan felemészt ez az egész……
Figyelj, csak azt áruld már el nekem, hogy ha ilyen hősszerelmes típus vagy, mi a fenének kellett megcsinálnod 2 gyereket?
A 35 kiló mínusznak meg örülj, más kemény edzéssel nem tud lefogyni.
a szerelem átlagosan 2 évig tart...2 év múlva bánod meg, hogy elveszítetted az életre szóló családot 2 év "boldogság" miatt...ami persze csak illúzió volt, mert csak a szerelem miatt érezted így...VAGY a feleségeddel maradsz, újra lángra lobbantod a kapcsolatot...ő még mindig szeret...ott a közös gyerekek...
Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
ez a könyv talán segít újra fellángoltatni a tüzet és rájössz mi az ami fontos...és remélem segít a döntésben...és ha elolvasod mi maga a szerelem szerintem te is rájössz hogyan dönts...
Én nem értem, honnan tudhatod, hogy az a másik nő annyira illik hozzád, ha még egy napot nem éltél vele együtt, meg semmi sem történt köztetek.
Ahhoz azért elég sok mindenen kell közösen átmenni (akár pozitív, akár negatív) hogy az ember tudja, hogy valóban az a párja, társa, aki.
Nekem ez olyan, mintha egy kisdiák 'beleszeretett' volna a tanárnénijébe, akivel nyilván soha nem lesz semmi, de azért jó álmodozni róla. Na de ezért nem hagyjuk el a családunkat. Ez csak egy plátói dolog. Ezért így kiborulni :S
Ha egy hetet eltöltesz a hölggyel, lehet, hogy sírva menekülsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!