Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 3 hónapja szakított velem a barátnőm.Felnőtt
kapcsolatról beszélünk,mindketten 25+.
Harcolok érte,több kevesebb sikerrel.
Ti meddig harcolnátok érte?
19-es Ez nem harc! Egy ismerős is megteszi minden ok nélkül.
A minimum lenne, hogy beszélgessetek normálisan, már lehet hogy rég az "ex"-el van, aki már akkor is a jelene volt. Ha jól értem párhuzamos kapcsolat, ha nov. 28-án szakítottak, ti meg azóta nem vagytok együtt kb.
2022. febr. 18. 17:52
22/31 A kérdező kommentje:
Félreértettük egymást!
Mi szakítottunk nov 28-án!
Ők már több mint egy éve.
Te mit értessz harcolást egy nőért?
Mit tennél?
ismerős érzés bár én vagyok a csaj a pasim szakított velem kb 5honapja még mindig szeretem kicsit és nehéz tőle elbúcsúzni .Reménykedem hogy egyszer pár év múlva mikor az életem rendbe jön újra össze jönne velem de egyre inkább úgy tűnik nem kellenék neki írta hogy talán egyszer újra a facérol meg le tiltott vagy elbúcsúzok tőle végleg vagy megpróbálom még egyszer kis idő múlva hátha.De kitudja lehet e még ebből valami ehhez sajnos 2ember kel sok sikert neked!
2022. febr. 20. 10:56
"szakított velem a barátnőm"
Ő szakított. Fogadd el. Minek harcolni azért, aki nem szeret?
2022. febr. 21. 11:19
jaj 24es ha valakit szeretsz nem lehet ezt igy !az elég baj ha nem szereti őt...de majd megszereti néha nem azért szakitasz valakivel mert nem szereted hanem mert egyelőre nem látod értelmét a kapcsolatnak aki benne volt ilyenbe az tudja !23mas voltam
2022. febr. 21. 18:07
Részvétem haver. Nálam ugyan ez a szitu. Csak 4 éves kislány. Volt férj(ő csalta meg és lépett le) egy beteg állat. Kezet emelt exemre, pedig elváltak, 2 éve külön voltak.. Össze verekedtem vele, de nem bírtam kezelni a helyzetet. Gyerekesen viselkedtem, volt bennem egy félsz hogy őt szereti, függetlenül a történektől. November 27 én sírva szakított. Hogy nem működik, többet akarok de ő nem tud adni, meg már aggódik a kapcsolat miatt és neki ez nem jó. Nagy pofon volt. Mindent megtettem érte meg a kislányért. Békés természetű ember vagyok, de még ebbe a szituba is kialtam mellette. Első 2 hétben sok mindent hozzá vágtam, sok harag volt bennem. Utána bocsánatot kértem, és nagyjából 0 kommunikáció. 3 hónap eltelt. Nekem is irtózatosan hiányzik pedig volt 5 éves kapcsolatom is.. De ez más volt. Lehet senkit nem fogok már úgy szeretni mint őket. De ez van. Tiszteletben tartom már egy jó ideje a döntését. Lehet így is megutalt, mert sok midnent hozzá vágtam haragbol a szakítás után..
2022. márc. 6. 14:18
27/31 A kérdező kommentje:
Nahát úgy alakúlt,hogy egy hétig abszolút nem kerestem,nem tettem semmit.Ezután ő keresett meg,2 hete beszélgetünk,nyíltan áll hozzám de azt mondta,hogy még a találkozás korai lenne viszont ír elég sokat nap mint nap,telefonon is hív.
Szerintetek?
Türelmesnek kell lennem úgy gondolom.
Ő szakított, nem?
Akkor szóljon ha majd vissza akar jönni, nehogy már még ő szabjon neked feltételeket hogy mikor találkozhattok!
Hülyét csinál belőled, mert tudja hogy még szereted....
Legyél férfi szedd össze magad, mert ha mégis visszamegy hozzád úgy fog bánni veled mint a kutyával te meg minden fingására ugrassz hogy mit csináltál rosszul....
2022. márc. 16. 23:51
Előző vagyok, az apukával mi van, nem ment hozzá vissza? Mert ha még ő is képbe van akkor menekülj.
2022. márc. 16. 23:53
Te szerencsés.. :) Az pozitív hogy ő keres. Hogyan tovább? Ezt neked kell érezned. Ha szereted akkor legyél nagyon türelmes. Ne követelőzz. De próbáld mutatni hogy van saját életed is
2022. márc. 17. 17:11
További kérdések: