Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 3 hónapja szakított velem a barátnőm.Felnőtt kapcsolatról beszélünk,mindketten 25+. Harcolok érte,több kevesebb sikerrel. Ti meddig harcolnátok érte?
Semeddig. Ha már szakított, akkor csak rontasz a helyzeteden. Ha lett volna esélyed, akkor 3 hónap alatt már sikerrel jártál volna.
Nem viccelek. Egyik exemmel miután szakítottam, még sajnáltam egy ideig, merthogy tudtam, hogy ő még szeretett, nem akart volna szakítani. DE. Csak nem hagyta annyiban. Random pillanatokban megjelent az ajtóm előtt, folyamatosan írogatott és "küzdött" értem. Rohamtempóban változott a sajnálatom ingerült megvetéssé, és a végén már kicsit sem voltam vele kedves vagy megértő. Ne érts félre, ha békén hagyott volna sem jöttem volna vele össze, mert mire szakít az ember lánya, addigra már rég eltemette magában a kapcsolatot, az érzelmeknek már annyi, és vissza sem lehet/akarja hozni. De legalább a kettőnk viszonya normális maradt volna, talán kevésbé fájdalmas lett volna a lezárás a számára, ha nem kell elküldenem a bús gheczibe, és azóta is lehet, hogy pozitív emlékként élne a fejemben az együtt töltött időszakunk, nem mérgezte volna meg a dolgot az utolsó néhány hét.
TL:DR- hagyd békén a lányt, és fogadd el a szakítást. Neked is könnyebb lesz tovább lépni, ha nem reménykedsz halál feleslegesen.
Minek? Ha egy szimpla félreértés, vagy egy bántó mondat okozta volna a szakítást, akkor 1 héten belül megbeszéltétek volna. Hiába harcolsz, ha ő már magában lezárta.
3 hónapig járkálni utána, az már zaklatás kategória! Ennyi idő alatt már új kapcsolatod is lehetne. Lépj tovább, ebből már nem lesz semmi.
Szerintem ha egy hét alatt nem gondolta meg magát akkor nem is fogja sosem.
Ha veled akarna lenni nem bírná ki hogy 3 hónapig ne keressen. De lehet pont azzal ártasz, hogy te keresed és nem tudsz hiányozni sem neki. De szerintem ez már kampó.
Amúgy meg nem derült ki a szakítás oka az is árnyalja a képet.
Felesleges, csak magad alatt vágod a fát és csak még szánalmasabb leszel.
Amit tehetsz az az, hogy nem csinálsz semmit, főleg nem beszélgetsz vele. Amíg ott vagy az neki kényelmes és sosem fogja realizálni milyen nélküled. Ha kéznél vagy nem tudsz hiányozni. Nekem mindig akkor akartak visszajönni, amikor semmit nem tettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!