Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 3 hónapja szakított velem a barátnőm.Felnőtt kapcsolatról beszélünk,mindketten 25+. Harcolok érte,több kevesebb sikerrel. Ti meddig harcolnátok érte?
Szerintem addig amíg azt érzed, hogy tudsz :D
A te életed, te írod a szabályokat
Én harcoltam pontosan 3 hónapig teljesen sikertelenül és elfáradtam, egyszerűen minden energiám beleöltem és kiégtem.
Akkor nem is az hogy úgy döntöttem, hogy nem akarok harcolni tovább, hanem egyszerűen már nem ment. elkerültem a gondolataimban is mert fájt és előbb-utóbb ha nem vagy elmebeteg és szerintem nem vagy az, akkor egyszerűen csak belefogsz fáradt. De amíg nem érzed ezt addig harcolj nyugodtan sztem. Nem fog megölni senki érte, csak vigyázz ne legyen túl zaklatásos a dolog.
De ha belefáradsz, akkor kezdj el magaddal foglalkozni és pihend ki szedd össze az energiád és utána legyél nyitott!
Erőt egészséget!
miért éri meg harcolni vkiért, aki nem akar téged?
nem lehet kikényszeríteni, h. újra szeressen.
hagyd őt.
12es vagyok
14 esnek is igaza van valamilyen formában.
Lehet úgy is szép még ha kiharcolod, de tény,hogy az igazi szerelem az azért igazi mert nem kell ilyeneket csinálni benne :D
Nov.28.
3éves a kicsi,10 hónapig voltunk együtt.
Virágokat viszek,keresem időközönként telefonon,érdeklődök hogy létük felöl
18asnak.
Mai napig azt mondja nem tudja mi legyen,ha a sors úgy akarja úgyis együtt leszünk stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!