Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, túl jópár csalódáson, kihasználáson. Emiatt nehezen engedek közel magamhoz bárkit is érzelmileg, szexuálisan. Az életembe jött egy férfi, akivel végre jól éreztem magam, bíztam is benne, és törődött velem, odafigyelt rám. Én támogattam őt az ambícióiban, elnéztem és toleráltam a munkája miatt azt, hogy gyakran kevés idő jutott nekem, nem panaszkodtam, támogattam. Sikerült megkapnia azt a beosztást amire vágyott, és ezzel kb egyenes arányban hanyagolni kezdett. Én úgy érzem, arra voltam jó, hogy a nehéz időkben támogassam, de amint megvalósult az amit szeretett volna, elhajított magától. Nagyon szomorú vagyok, mert végre igazán, kétségek nélkül jól éreztem magam valakivel a sok csalódás után, és erre az történt, ami. Nem tudom hogy ezt most hogyan dolgozzam fel, mert ez engem nagyon mélyen érintett.
2022. febr. 13. 16:37
1/6 Humor Herold válasza:
Hát sajnos ez ilyen.Kiszámíthatatlan .Valaki csalódások nélkül megtalálja a párját és a boldogságot.Valakinek viszont hosszú és kemény úton kell végigmenni hozzá.Menj tovább amíg nem találsz olyat akivel csak minden szép és jó lesz!
Hát ugye szokták mondani hogy ami nem öl meg az erősebbé tesz...ebbe kapaszkodhatsz vigaszként.
2022. febr. 13. 16:47
2/6 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, nem is a csalódással van a gond, mert az az élet része, hanem azzal van ebben a helyzetben nehézségem, hogy hosszú idő után végre volt, akivel kétségek nélkül éreztem jól magam. Nálam pedig ez, a sok csalódás miatt nagy dolog.
2022. febr. 13. 16:50
3/6 anonim válasza:
Ezzel teljesen együtt érzek. Kicsit úgy érzem, hogy hasonlóan jártam. Amit tudok tanácsolni, hogy akármi is van ne adj neki esélyt. Én adtam, és közel 1 évvel később tönkre mentem bele. Mármint lelkileg. Most költözöm haza egy kicsit a szüleimhez, erőt gyűjtök, és egy más férfiként elindulok az ország egy másik szegletébe. Most még nagyon nehéz, szomorú vagyok és csalódott. De tudom azt is, hogy vár rám az igaz szerelem, és megtalálom azt a valakit, aki örömmel veszi, hogy szeretem, becsülöm, és figyelek rá. :) Te se add fel kérdező, hiszem, hogy a te párod is meg fogod találni. :)
29/F
2022. febr. 13. 17:29
4/6 anonim válasza:
Idővel tudod csak sajnos. Azt kell tudatosítanod magadban, hogy az ő viselkedése egyáltalán nem minősít téged.
2022. febr. 13. 19:30
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves bíztatásokat. Igen, tudom hogy nem engem minősít, ez fel sem merült bennem, csupán jelenleg el vagyok keseredve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!