Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért reménykedek mèg mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reménykedek mèg mindig?

Figyelt kérdés

Véget ért nemrég egy elég viharos kapcsolatom, aminek ugyan én mondtam ki a vègét de nem tudom elengedni. Sok vita és veszekedès után besokaltam és szakítottam. Aztán bosszúból és reménytelenségből gyorsan összejöttem mással. Az exem ezt nehezen fogadta, de végül megértette és ő is továbblépett, ha jól tudom boldog is mással. Az ùj párom sok tekintetben jobb lenne mint az exem. Türelmesebb velem és jobb anyagi helyzetben is van. De nem az exem. Esténként mikor átölel csak az jár a fejembe, hogy az exem épp így ölelt és az ő karjaiban mennyivel jobban érztem magam :( Neki egyszerűen tökéletes személyisége volt hozzám. Olyan lelki kapcsolat volt köztünk amit megfogalmazni sem tudok. Minden porcikáját imádtam, mintha egymásnak teremtettek volna minket. Reménykedni tudom hogy késő. Azt amit tettem sosem bocsátaná meg. Mégis mindig úgy érzem hogy a lelke mélyén ő is szeretne visszatalálni hozzám. De tudom hogy vakremény

4 hónap telt el és még mindig fáj. Segítsèg :(

25L

2022. febr. 10. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak a szex volt jobb az exeddel?

Btw szerintem az új párodat nem szereted :D

2022. febr. 10. 23:08
 2/8 Savlekotő ***** válasza:
100%
Miért nem zárjátok le a régit, gyászoljátok meg, mielőtt ujjba léptek,a másikkal is játszotok a saját érzéseiteket se tudjátok ugráltok ide oda kihasználtok másokat, neki baromi jó h akivel van az exevel lenne de csóri jó lesz pótléknak mig ex be nem lép újra a képbe és repül, v nem találtok exhez hasonlóbbat és akkkor repül.-
2022. febr. 10. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy korrekt.

Zárd le az előzőt, utána kezdj új kapcsolatba.

Vagy ha csak a szex kell, mondd meg neki, joga van dönteni, hogy így is kellesz-e neki.

A volt párod már túllépett rajtad.

2022. febr. 11. 02:28
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem lehetett korrekt módon kivárni egy minimális időt, mielőtt palira veszel mást?
2022. febr. 11. 05:45
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Savlekötővel kell egyetértsek.

Plusz ez a bosszúból összejönni màssal dolog rendkívül alantas jellemre vall.

Én elküldeném a mostani fricit a manóba, és elkezdenék magamon meditàlni.

2022. febr. 11. 05:51
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

“Neki egyszerűen tökéletes személyisége volt hozzám. Olyan lelki kapcsolat volt köztünk amit megfogalmazni sem tudok.”

Nem volt. Maximum ha az nem volt közös nevező, hogy mindketten éretlenek vagytok.

2022. febr. 11. 05:59
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
Én megértem a kérdezőt, férfiként voltam hasonló helyzetben. Amit jó lenne tudni, hogy miért voltak a viták, és miben jobb az új pasi, miben volt jobb az ex? Próbáltál azóta beszélni az exeddel? Lehet, hogy ő is pont rád vágyik, de ha nem beszéltek egymással soha nem derül ki.
2022. febr. 11. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz, hogy egy percig sem tudsz egyedül lenni és ezért játszol egy ember érzéseivel...
2022. febr. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!