Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ilyen hulye? Mit lehetne tenni? Mindig megbant megis remenykedek. Mikor hal mar meg bennem a remeny?
Komoly es hosszu kapcsolaton vagyok "tul".De meg mindig nagyon szeretem,reggeltol estig o jar a fejemben semmihez nincs kedvem.Szakitas okat meg,hogy mi volt nem reszleteznem mert mar eleg volt ebbol.Mindig ujra es ujra meg keresem a roh...dek exem..egyszeruen nem tudom megallni,hogy ne keressem.Mint a drogosnak a drog,de mindig csalodas es visszautasitast kapok.Szeret o is..de ez mar lenyegtelen nem erdekel mar.Le akarom mar vegre zarni valahogy vagy valami nyugalmi allapot kellene.Ha hianyzik egybol irok/keresem...de mindig megbantas a vege reszemrol.Ha haragszok ra eleg hamar megbocsajtok neki es kezdodik minden elorol....
Valaki volt mar hasonloban? Vagy valami tanacsot? Tapasztalatot? Hogy vegre elengedjem...20F
Hát hogy nem írsz neki és nem hívod fel.
Ennyire egyszerű. Foglald el magad mással, sportolj, kirándulj, dolgozz, tanulj nyelvet, utazz el, olvass jó könyveket, lógj barátokkal, sétáltass menhelyi kutyákat, kertészkedj stb.
Én is csak azt tudom mondani hogy ne keresd semmilyen formában sem. Ne is keress rá. Ha érzed a vágyat foglald el magad valamivel, másnem sétálj egyet... Ha mindig futsz utána sose leszel túl rajta, és csak egyre jobban megtörsz.
Ő egyértelműen kifejezte, és ki is fejezi folyton hogy vége. Fogadd el, az élet megy tovább.
Miért, mi számít komolynak? Édes istenem... Ha számára komoly, akkor az. Pont.
Teljesen megértelek. Nálam ez fél évig tartott. Mondjuk nem folyamatosan kerestem, dee... Valami olyasmi. Szép lassan túlléptem rajta. Kaptam a pofonokat, és idővel, mivel egyre kevesebbet találkoztunk, kezdett elmúlni belőlem az érzés. Bár nem akartam! Volt egy pont, ahol annyira elegem lett belőle, hogy azt mondtam, ne keressen többet. És letiltottuk egymást. Szar volt. Nagyon! Volt, hogy felhívott, de erőt vettem magamon, és nem vettem fel. Volt, hogy én is hívtam rejtett számról, de nem vette fel. Szép lassan elmúlt... Aztán találtam valaki mást. Aki nem jött össze, de legalább lekötött. Később belekezdtem valami teljesen újba.
Ennek már két éve. 8 hónappal a szakítás után újra beszélő viszonyba kerültünk, most, 2 év után pedig ha meglátjuk egymást valahol, váltunk pár szót, és mind a ketten nevetve nézünk vissza az eseményekre.
Ez csak idő kérdése. Egy hosszú kapcsolatot NEHÉZ ELFELEJTENI, DE NEM LEHETETLEN!
Vagy találsz valakit, vagy egyszer csak lesz egy kattanásod, és azt mondod, te ennél többet érsz, és rohadjon meg, majd ő keres. Aztán a harag is eltűnik belőled... És szép lassan minden eltűnik. Tényleg foglald le magad valamivel! Fejleszd magad, legyél barátokkal, ismerj meg új embereket, próbálj ki valamit, amit eddig még nem. Koncentrálj azokra a dolgokra, amikben jó vagy, hadd legyen rád büszke, és te is magadra! Mire rájön, hogy amúgy lehet, hogy akar tőled valamit újra, és hiányzol neki, te már hetedhét országon is túl leszel érzelmileg.
Muszáj megállnod a saját jóléted érdekében. Töröld le a közös képeket, rakd el a szobádból szem elől az emlékeket. Archiváld a messenger beszélgetést! ÉS, egy tuti tipp.. Mindig, amikor írnál neki/keresnéd, csinálj valami mást. Pótcselekvést. Én pl videót csinálok olyankor, és hozzá beszélek közben. Tehát mintha neki csinálnám a videót. Vagy írj neki levelet! KÉZZEL. PAPÍRRA. Hogy ne tudd elküldeni. :D
Remélem segítettem. Sok sok hajrá, kitartás, hidd el, 1 év múlva boldogan kacarászol majd a dolgon! Egyébként is, itt a nyár!!!!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!