Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom miért fáj még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom miért fáj még mindig, mit tegyek ellene, miben reménykedem?

Figyelt kérdés
Volt párom ocsmány módon hagyott el,pedig mindent megkapott tőlem.Megtudtam,hogy egy alkoholista 2 gyerekes nő miatt hagyott el.Az eszemmel tudom,hogy nem kellene,de még is fáj a múlt.Mit tegyek,hogy ne gondoljak rá,és ne reménykedjek abba,hogy egyszer majd megkeress és csak annyit mondjon nekem,hogy sajnálom,hogy így alakult!
2014. júl. 28. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A megalázást heveri ki az ember a legnehezebben. Nincs rá recept.
2014. júl. 28. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy ha egy 2 gyerekes alkoholista nőért dobott, akkor arra se érdemes, hogy érzelmeket és gondolatokat pazarolj az ilyen emberre. Lehet, hogy vissza fog esni, és majd tobzódik az ajtó előtt, na, akkor nem szabad visszaengedni..ha egyáltalán próbálkozik.
2014. júl. 28. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Úgy tűnik, az az alkoholista mégiscsak többet jelent neki nálad. Én a helyedben magamba néznék.
2014. júl. 28. 13:34
 4/6 tetris ***** válasza:
100%

Hol marad az emberi tartás, a méltóságod, a női büszkeség? Ha el tudott hagyni ezért az alkoholista nőért, akkor legyen boldog vele! Te ennél többet érdemelsz még akkor is, ha most még fáj a szakítás. Ne add meg neki azt az örömet, hogy vágyakozol utána. Ez a kapcsolat már sohasem lesz olyan, mint régen volt. Minden megváltozott. Ami volt, elmúlt. Mostmár előre kell nézned, nem hátra.

Vagy gondold csak el, ha visszamenne hozzád, nem gondolnál-e minden nap arra a másik nőre? Nem lenne benned kétely, hogy esetleg visszajár-e még hozzá? Bíznál benne ugyanúgy, mint eddig? Minden csókban, minden ölelésben benne lenne az a másik nő, mert őt is így csókolta, ölelte. Ezt gondolnád minden intim együttlétkor.

Hiába igérgetne, esküdözne, már nem lenne ugyanaz, mint régen. A bizalom elveszett még akkor is, ha esetleg megbocsátanál neki, és visszafogadnád.

Most azt kell tisztáznod magaddal, hogy megérné-e így is visszafogadni, ha esetleg tényleg vissza akarna jönni hozzád?

Sok szeretettel: Tetris

2014. júl. 28. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Reménykedj abban, hogy a következő párod sokkal inkább hozzád való, nem pedig egy alkoholista gyerekgyároshoz. :)

Lehet hogy most k**** szar, de idővel jobb lesz. Sőt az is lehet hogy ma kopogtat be a nagy Ő. ;-)

21F

2014. júl. 28. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Keress tarsat magadnak. Ha mar lesz valakid, akkor boldogabb leszel.
2014. júl. 30. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!