Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyuka ragaszkodik a végzés szerinti láthatáshoz. Mit tehetek ellene és milyen eredménnyel, mennyi eséllyel?
pénzben mi van írva?
ha pl. 23.000ft akkor annyit adj, egy centtel se többet.
Aztán meg lehet mondani, hogy kifizeted te a tábor felét, de akkor ő is engedje többet látni a gyereket.
Hány éves a gyerek amúgy, miért váltatok el? (ezt azért kérdezem, mielőtt belém köttök, mert ha bántotta az anyát, vagy iszik pl a férj, akkor nem csodálom az anya reakcióját.)
Ha semmi extra nem történt, akkor mehet a fent említett pénz=láthatás dolog
Én úgy értem el, hogy lényegében korlátlanná puhult, hogy normálisan viselkedtem vele, kitartóan, nem szarakodtam a pénzel (semmi extra, de nem tettem szóvá, ha nem túl kis pénz fölött néha én is vettem ruhát, cipőt...)
Annyi felelősség volt benne, hogy felfogta, hogy a gyerekeknek teszünk jót, ha viszonylag normális módon viselkedünk.
Csak mondanám, hogy a gyerek még felnőtt korában is összeköti valamennyire szülőket.
Szóval semmi arcoskodás, semmi pereskedés, semmi fillérezgetés, - és akkor TALÁN ő is leszokik a stopperóráról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!