Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyuka ragaszkodik a végzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyuka ragaszkodik a végzés szerinti láthatáshoz. Mit tehetek ellene és milyen eredménnyel, mennyi eséllyel?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%

Milyen jó hogy vadidegen emberek döntik el ki mennyit lehet a saját gyerekével... Milyen jó hallani ilyen felelősségteljes anyáról, aki a gyerekének akarja a legjobbat és nem magának...

Szerintem kérdezz meg egy ügyvédet hogy milyen esélyeid és eszközeid lennének egy ilyen kisérletre, ha az anyával tényleg nem lehet erről tárgyalni.

Megjegyzem az idő viszont neked dolgozik. Ahogy nő a gyerek egyre jobban érezni fogja a hiányodat és egyre több időt akar majd veled tölteni, amit anyuka ha meg akar neki tiltani, akkor onnantól kezdve ő lesz a mumus a gyerek szemében. Meg egy idő után nem is fog neki sikerülni.

2014. júl. 13. 18:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves G.T.A.

Azért döntenek vadidegen eberek a kérdésnem, mert a szülők nem tudnak megegyezni.

Nem jön le, hogy miből látod, hogy az anyuka magának akarja a legjobbat, nem a gyereknek.

A kérdező se úgy tűnik, mint aki él-hal valami kompromisszumos megoldásért, noha erővel itt nem megy semmire.

Nekem 29 a legnagyobbik, kb 15 éve váltunk, de még mindig vannak anyukával együtt intézendő dolgaink.

Ezt fontold meg, kérdező!

Nemrég váltatok, ugye?

2014. júl. 13. 18:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kéne kompromisszumot kötni. Enyém is az a gyerek. Nem értem miért nem lehetek vele alanyi jogon annyit amennyit az anyja. Ő arra hivatkozik hogy nem tudunk együttműködni és a gyereket nem szabad kétfelé nevelni és szétràngatni.
2014. júl. 13. 22:09
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
ha úgy álsz hozá hogy nem is akarsz vele jóban lenni baj van, így gyerekes mentalitásal veted el az egyetlen lehetőséget, és az is tény hogy nem lehet rángatni a gyereket, a gyereknek vannak jogai nem a szülöknek
2014. júl. 13. 22:59
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, három okból kell kompromisszumot kötnöd:

1. "Enyém is az a gyerek." - te is írod: IS, meg az övé IS

2. Így nem érsz el semmit, úgy meg tán igen, és valószínűleg el akarsz érni valamit, ugye?

3. A gyereknek az a jó, ha elválva is, de viszonylag normális a viszony a szüleik között!

Korábban leírtam az én tapasztalatomat, 10-15 év múlva is jelen lesztek egymás életében, ez van.

2014. júl. 14. 01:30
 16/18 anonim ***** válasza:
92%

"Ő arra hivatkozik hogy nem tudunk együttműködni és a gyereket nem szabad kétfelé nevelni és szétràngatni."

Igaza van.

Mellesleg ritka ellenségesnek tunsz az exeddel kapcsolatban, nem csodálom, hogy nem akar engedni.

2014. júl. 14. 05:17
 17/18 anonim válasza:
0%
A végzést be kell tartani, de igenis egy apának azért vannak lehetőségei, és küzdeni kell, vagy jogi úton, vagy aljassággal, teljesen mindegy, a lényeg, hogy minél többet lehess a gyerekkel. Nem kell jóban lenni a volt pároddal. Ez itt csak nagy duma, hogy legyél jóban vele. Akik jóban vannak vele, azoknak van annyi pénzük hogy nem bánják hova megy, és még a volt asszonyt is eltartják, a gyereknek való segítség címén. A sok lekvár volt férj miatt csinálhatnak válás után a nők az egyedülálló apával azt, amit csak akarnak, kizsigerelhetik anyagilak, és idegileg. Nálam vannak a gyerekek, az anyjuk elhagyta őket, igaz ez anyaközpontú törvénykezés, de valahogy sarkadra kell állni. Sok semmirekellő apa, még visszajár puncsolni a gyerek anyjához, nem akarok haragban lenni az asszonnyal címen.... aztán csodálkoznak, hogy a nők egyre fondorlatosabbak, és szétszedik válás után a volt férjet, hacsak nem ad több pénzt, vagy nem áldozza be magát, és a tartását. Nevetséges.
2014. júl. 14. 17:04
 18/18 anonim válasza:
0%
Megint én vagyok, olvasok a hsz-at. Az nem gyerekes mentalitás, ha nem akar jóban lenni a volt feleséggel. Ne gyertek ilyen ostobasággal, hogy mi jó a gyereknek, amikor az anyja azalatt az idő alatt gyakorlatilag azt nevel belőle, amit akar, míg nála van, és igaz, majd később a gyereknek igenis kell az apja, és igenis kérdezi majd tőled, és az anyjától, hogy hol volt, vagy miért nem jött többet apa. Főleg ha nagyobb lesz és mehet önállóan, hozzád, akármilyen körülmények között vagy, akkor is a tiéd.
2014. júl. 14. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!