Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha még mindig reménykedek 2 ev utan hogy együtt leszünk? 18l
Figyelt kérdés
2016 ban ismertem meg egy férfit. Igazábol nem is ismerem...de valahogy azóta minden pillanatban rá gondolok szó szerint kb 5 oerc nem telik el hogy ne gondoljak rá. Nem tudom hogy ez mi de szerintem szerelem. Érdekes, mert hogy tudok olyat szeretni akit nem is ismerek?
Nem feküdtünk le, és még szűz vagyok azóta is. Nem tudom mit kéne tenni.szánalmas vagyok?
2018. jan. 1. 00:34
1/5 anonim válasza:
Most ismered, vagy nem ismered? Egyedülálló? Házas? Esetleg csak a buszon láttad? Ez így így valóban elég szánalmasan hangzik, hogy 2016- ban ismerted meg, de nem is ismered...
2/5 anonim válasza:
Egy álomba vagy szerelmes. Nehéz, mert a hús-vér emberen sosem annyira tökéletesek, mint az álmok.
3/5 A kérdező kommentje:
Csók volt köztunk.
2018. jan. 1. 00:53
4/5 opened paradise válasza:
De amúgy ismered? Vagy a csóktól lettél "szerelmes"?
5/5 anonim válasza:
Én megcsókolnálak hogy elfelejtsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!