Február 4-én volt az ovulációm, együtt voltunk a férjemmel előtte is, aznap is, utána is. A terhességnek semmi jelét nem érzem magamon, de ma kellett volna megjönnie és még semmi, aminek nagyon örülök. Lehetek terhes? Nagyon reménykedek.
Elsö vagyok.
Nagyon drukkolok neked. :)
Szia!
Nekem is február 4-én volt ovum:)
Én is már várom izgatottan, hogy mi lesz, de én még megvárom a 33.napot biztosan, mert annyi volt a leghosszabb ciklusom eddig, és átlag 30-31 napos. (ma még csak a 29.:( )
Nekem megjön érzésem van csak...sajnos....remélem nem a menzit jelzi..majd meglátjuk.
Nagyon szorítok mindkettőnknek!!:))
Szia! Na nálad mi újság? Teszteltél már esetleg?
Én ma vagyok a 31. napon, és hát még nem merek reménykedni, de eddig még mindig semmi. Remélem nálad már jó hírek vannak!:)
Hát most estére elkezdtem barnázni:'(, ez már nálam azt jelenti, hogy megfog jönni sajnos:((((
Neked kívánom, hogy baba legyen és sok sikert!:)
Uhh, hát sajnálom,nem tudom mi lehet, de jó lenne, ha elmennél dokihoz, hátha még tudnának segíteni...
Nekem is elég furcsa az egész, mert ahogy írtam is tegnap este barnáztam, de csak egy csepp volt, meg ma is egy csepp..ilyen még soha nem volt, mert kicsit barnázni szokott, de egy fél nap múlva meg szokott jönni, most meg semmi. Reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett.
Kicsit már elvagyok keseredve, hogy miért nem sikerül... pedig elvileg minden rendben:(
Ti mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!