Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 évig voltunk együtt és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 évig voltunk együtt és már 4 hónap után mással van szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Annyira gyűlölöm mert még mindig szeretem de hogy ilyet csinált így meg duplán hogy tudtam egy ilyen lányt szeretni ?
2017. dec. 16. 02:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mit kéne csinálnia? Évekig siratni téged? Túllépett rajtad, éli az életét. Javaslom tedd ezt te is, ne sirankozz.
2017. dec. 16. 02:29
 2/12 A kérdező kommentje:

nem. De szerintem ez egy 2 éves kapcsolat után túl gyors .

akkor nem is szeretett igazán .

2017. dec. 16. 02:30
 3/12 anonim válasza:
100%

Sajnos azt kell mondanom, hogy igen. Egy pszichológustól hallottam nemrég, hogy annyi hónap feldolgozni a szakítást, ahány évig együtt voltatok. Ez a ti esetetekben 2 hónap. De persze mindenki más, és máshogy dolgozza fel a dolgokat. Van, akinek hosszabb, másnak rövidebb idő.

Ne haragudj a volt barátnődre, mert továbblépett. Próbáld meg te is ezt tenni, bármilyen nehéz is.

2017. dec. 16. 02:31
 4/12 A kérdező kommentje:
egyszerűen csak magamat gyűlölöm ez miatt hogy ilyet szeretem és ilyen lány miatt szenvedek .
2017. dec. 16. 02:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Normális, igen. 2 év nem olyan sok idő.

Most az a gondod, hogy nem otthon sír 4 hónap után?

2017. dec. 16. 02:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül annyi idő, ameddig együtt voltatok, mi egy gyászfolyamat lezajlására (ez is az) egy nagyjából egy éves időtartamot tanultunk. Kinél hosszabb, kinél rövidebb, sok tényezőtől függ.

A 4 hónap innen nézve tényleg kicsit meredek, de ha ő szakított (meg akkor is, ha nem, végülis), lehetséges, hogy érzelmileg ez már jóval korábban elkezdődött. Lehet, hogy nem 4 hónap ez, hanem 6-7-8...

Saját tapasztalatból mondom, nekem is volt olyan, hogy 2 héttel a szakítás után összejött a srác mással. 1 éves kapcsolat volt. Nem tartott sokáig, meg inkább csak szórakozott (velem is azzal számított, hogy élni akar még), de azért azt hozzáteszem, hogy ezt megelőzte 4-5 hónap veszekedés és egymás stresszelése. Tényleg nagyon sok volt a sírás, gyanakvás, egymást szidás és annak ellenére, hogy sokáig ragaszkodtunk a kapcsolathoz, azért mindkettőnk elkezdte magát védeni ezektől a kellemetlen helyzetektől és magában leépíteni akaratlanul is a kapcsolatot. Legalábbis én olyan vagyok, hogy ami sok idegességet vagy fájdalmat okoz, attól nem tudatosan elkezdem magam elvágni, akkor is, ha az illetőt vagy dolgot nagyon szerettem és sok örömöt okozott előtte. Egyszerű önvédelem. Vagy belefáradás.

2017. dec. 16. 02:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Na és ahhoz mit szólsz ,hogy az én első szerelmem , már szakítás utáni másnap mással járt.
2017. dec. 16. 09:06
 8/12 anonim ***** válasza:
?
2017. dec. 16. 09:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen az! Főleg a mai világban ahol minden normális lányért sorban állnak a pasik. Vszinű hozzád képest jobb partnere akadt.
2017. dec. 16. 11:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Mert milyen lány?

Tul lépett rajtad ,nem érdekled. Más szeret ennyi.

Siratni kéne othon téged? Két év nem egy egetrengetően hoszú kapcsolat.

Még ha 10 15évről lenne szó ,meg közös gyerekről ,akkor talán megértenélek.

Lepj tovább.

N25

2017. dec. 16. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!