Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja vagyok együtt a barátommal, de még nem mondta, hogy szeret. Ez normális?
Vannak férfiak akik nehezebben nyílnak meg. Én szeretlek!
Tessék, remélem boldog vagy. Tudom, nem számít semmit.
Pláne, hogy most megosztom veled, hogy milyen mérhetetlenül gusztustalan trágyagalacsin a testem: Alacsony vagyok, vékony és turcsi orrú. Látod, ha egy ilyen ember írja, hogy szeret akkor gondolom most konkrétan rosszul érzed magad. Ezért vagyok én ennyire magányos. Én tele vagyok szeretettel, de nem kell senkinek sem, sőt csak megbántok vele embereket.
30 gusztustalan patkány F
Én meg magas vagyok, kövér egy bazi nagy orrom van. Szerinted ez jobb? Nem. Pedig pont ez az ellentéte a tieidnek.
Igen normális.
Idő kell egy másik ember rendes megismeréséhez.
Ha komolyan gondolja nem fog ilyen szavakkal egy hét 3-4 hónap után dobálózni. Akkor fogja mondani amikor már biztos benne, hogy így érez és lát közös jövőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!