Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 évig voltunk együtt és már 4 hónap után mással van szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Annyira gyűlölöm mert még mindig szeretem de hogy ilyet csinált így meg duplán hogy tudtam egy ilyen lányt szeretni ?2017. dec. 16. 02:14
11/12 anonim válasza:
Jaj istenem. Minek foglalkozol vele? Tiltsd le vagy töröld le, ne nézegesd az életét. Úgy soha nem fogsz továbblépni, ha mindig lesed a lépéseit. Nincs jobb dolgod?
Elhiszem, hogy szar mással látni, ha még szereted, de már nincs közötök egymáshoz. Ha igazán szeretnéd, örülnél a boldogságának.
Kérdésre válaszolva, igen, normális. Mindenkinek egyéni, mennyi idő alatt dolgozza fel a szakítást.
12/12 anonim válasza:
Mit kellene csinálnia??
Én 7 év után szakítottam, 1 hónap múlva már mástól voltam terhes - úúú, a pokol tüzén fogok elégni! 😅
Azóta is boldog 4 tagú család vagyunk és az ex is boldog valaki mással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!