Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még csak 6 napja vagyunk együtt, akkor kell venni ajándékot a barátnőmnek kaácsonyra?
Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 13:12
2/10 anonim válasza:
Soha sem kell,
DE szép gesztus.
Én vennék neki.
22/N
3/10 anonim válasza:
Valami kis apróságot gesztusként, hogy érezze, hogy gondoltál rá, de ne nagy dolgot, az kellemetlen lehet.
4/10 anonim válasza:
Miért? Szerinted nem? Vagy ennek a kérdésnek mi értelme van?
Már egymáshoz tartoztok, ergó igen, vegyél neki valami aranyos karácsonyi dolgot, akár plüsst, vagy könyvet.
5/10 anonim válasza:
mennyi ideje ismered? amikor én össze jöttem a barátommal, az is pont karácsony előtt volt. viszont mi ismertük egymást másfél éve már, ezért nem csak egy csokit adtam neki, de nem is olyan nagy ajándékot. könyvet adtam azt hiszem.
viszont ha nem ismeritek egymást régóta és úgy jöttetek össze, akkor valami kisebb dolgot adj csak szerintem.
6/10 anonim válasza:
Nem KELL, de ha szeretnéd meglepni, ha jól esik neked, ha örülni látod, akkor lepd meg valamivel. Nem kell valami hű, de nagy dolog, valami apróság is megteszi, hogy érezze, gondoltál rá.
7/10 anonim válasza:
Én az első randinkra vettem neki ajándékot! Bár én szeretem elhalmozni őt.. értékeli is...
8/10 anonim válasza:
Valami tábla csokit, vagy teát gusztán becsomagolva :) az apró dolog és el is tudja fogyasztani. Nem kellemetlen még.
9/10 anonim válasza:
Ha hosszabb tavra tervezel vele, akkor mindenképp. Persze, nem kell "toronyórát, lánccal", de azért érezze, hogy gondoltál rá.
10/10 anonim válasza:
Amúgyis, Szenteste "jubiláltok": már 10 napja lesztek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!