Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban mi lehet a jó a barátnőmnek (1 hónapja vagyunk együtt, nem kérdeztem rá erre), hogy még mindig fent van a társkeresőn és napi 5-10 percekre fellép?
Önigazolás, visszaigazolást, talán élvezi, hogy csorgatják rá a nyálát a nyomi társkeresős férfiak?
De amúgy tapintatosan is rá lehetne erre kérdezni, tudod.. ha már egyszer együtt vagytok..
"(nagyon kevés, 207 ismerőse van"
XD
Kérdezz rá.
Lényegtelen milyen a kapcsolatotok.
Ha jót akartok egymásnak, akkor mindent meg akartok beszélni a másikkal.
Kérdezd meg tőle, nem kell félni ettől még nem leszel kém hisz eleve ott ismerkedtetek meg.
Tőlúnk hiaba kerdezed őtőle kellene elsősorban, ami nyomja a szived állj ki magadért és tudakold meg a választ!
Nem kell lerohannod, csak kérdezd meg mi az oja, hogy még feljár
1 hónap még semmi.
Szerintem fenntartja a dolgot a társkresőn, hogy hátha lesz még rajtad kivűl befutó. De sezrintem nem kell ezen aggódnod. Ha eszembe jut mennyi idióta van társkeresőn és milyen kevés normális (kb. 0.0001%) akkor esküszöm nem kell aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!