Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert keres meg az exem ha a valaszom utan mar leszar ???
Tiltsd le. Alapvetően nem vagyok a tiltás híve, ha értelmesen tudunk viselkedni egy volt pasival, de ha ilyeneket művel valaki, akkor van értelme.
Feleslegesen hergel téged az illető, roppant irritáló lehet.
Velem is volt ilyen mar. Ex (ő szakitott velem masik csaj miatt) par honap utan felbukkan a semmibol, kepet kuld egy uj butorrol (😄), megkerdi mizu, sokat gondol ram mostanaban. Irom neki hogy tok jol vagyok, van baratom, szerelmes vagyok. Irja, hogy de jo, sok szerencset. Eltunik vegleg.
Szegenyt lepattintotta a csak, aki kiatt elhagyott, es lass csodat beprobalkozott. :D
🚫 Miért hagyjátok ki mindig a lényeget ( TI KÉRDEZŐK?!)
🚫 LÉNYEG : 24L vagyok vagy 19F
🚫 Nagyon fontos, hogy férfiról vagy nőről beszélünk.
🚫 NEM UGYAN ÚGY GONDOLKODNAK !!!!
(meg mit írt rád - és mit válaszoltál?)
Lany vagyok. 22 vagyok.
Nem tudom mit irt mert visszavonta az uzenetet..
❎ Nekem is mikor belaggol a messenger/facebook, és a fb keresőbe akarnék írni valamit - akkor valamiért egy x embernek írja le/küldi el a keresett nevet, amit a keresőbe akartam volna írni ( után persze mikor már látom, hogy a hülye face-book mit csinált - törlöm egyből :)
🚫 A következő kérdésem, mikor rád írt - és kitörölte, és utána megnézted ! UGYE UTÁNA NEM ÍRTÁL SEMMIT SEM !? UGYE ?
🚫 "Valaszoltam neki de utana mar nem irt."
⁉️ MIT VÁLASZOLTÁL O_o)'
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!