Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilépnétek szex mentes kapcsolatbol?
Figyelt kérdés
Egészségügyi problémája van a páromnak, nem gyógyítható.
Mikor osszejottunk sem volt túl sok szex de legalább volt. Most ott tartunk h 1 éve nem volt semmi. Nekem elég magas a libidóm 2 naponta tudnám csinálni ha tehetném. Sajnos erről ő sem tehet, és sajnálnám emiatt elhagyni de számomra fontos a szex a kapcsolatban és fiatal vagyok ahhoz h lemondjak erről.
A nyitott kapcsolat nem játszik. Ti mit tennétek a helyemben. Jah amúgy mindenünk közös, ház, vállalkozás. Szal nem lenne egyszerű sem a szakítás.
Hát nekem a szex nagyon fontos. Szerintem ki. Az egy dolog, hogy nem tehet róla, de tényleg ott van keze-szája, ha magától nem jut eszébe azokkal kielégíteni, akkor nem akarok érte könyörögni. Viszont szex nélkül sem tudnék élni sokáig.
2022. jan. 7. 15:54
12/29 harebell válasza:
Ha egészségügyi oka van, nem lépnék ki. Nekem ő minden szempontból a társam, nem hagynám ott csak a szexhiány miatt, az sokkal fontosabb, hogy vele lehessek, hogy továbbra is megosszuk egymással az életünket, illetve hogy továbbra is legyen intimitás.
2022. jan. 7. 16:03
13/29 anonim válasza:
12 és közben elbújva maszturbálnál? merthogy a pasi nem kezdeményez, azt írta.
2022. jan. 7. 16:06
14/29 anonim válasza:
Szakíts. Ne raboljátok egymás idejét. Attól még nem vagy rossz ember, hogy számodra fontos a szex egy kapcsolatban.
2022. jan. 7. 16:08
15/29 anonim válasza:
A szex nem csak "pénisz punciba, bum-bum" lehet... Ő mást sem akar csinálni, innentől kezdve már nem egészségügyi a kérdés.
2022. jan. 7. 16:18
16/29 anonim válasza:
Kilépnék. Ha eddig volt szex, akkor nyilván nem szervi problémája van. Már az elején zavart volna, hogy csak néha volt, és nem jutottam volna el vele közösködésig.
Miért érzem, hogy te vagy a férfi?
2022. jan. 7. 16:18
17/29 A kérdező kommentje:
Szervi probléma, belső szervi... Én vagyok a nő amúgy... Ha érdekel privátban leírom a problémáját.
2022. jan. 7. 16:22
18/29 anonim válasza:
Szerető vagy kilépnék
Fiatal vagy ahhoz hogy sanyargasd magad!
2022. jan. 7. 17:24
19/29 anonim válasza:
Azért lépnék ki a leírt kapcsolatból, mert nagyon hajlandósága sincs kompromisszumos megoldásra; ahogy írod, neked kell konkrétan kérni hogy szájjal, kézzel csinálja. Azt gondolom ilyen esetben az lenne a normális hogy ha konkrét behatolása képtelen, akkor igenis legyenek alternatívák: segédeszközök, orál stb. A másik dolog meg, hogy én személy szerint szeretnék gyereket. Nyilván így az is csak komplikáltan, lombikkal lenne kivitelezhető, gondolom, amit én nem feltétlenül vállalnék be ha van más lehetőségem.
2022. jan. 7. 18:44
20/29 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben kiléptem. 2 év után elégeltem meg a dolgot végleg, 14 évig voltunk együtt. 30 évesen úgy éreztem, korai még az apácaélet. Fél év alatt összeszedtem magam, talpra álltam, most boldog párkapcsolatom van, ami minden téren kielégítő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!