Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kilépnétek szex mentes kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilépnétek szex mentes kapcsolatbol?

Figyelt kérdés

Egészségügyi problémája van a páromnak, nem gyógyítható.

Mikor osszejottunk sem volt túl sok szex de legalább volt. Most ott tartunk h 1 éve nem volt semmi. Nekem elég magas a libidóm 2 naponta tudnám csinálni ha tehetném. Sajnos erről ő sem tehet, és sajnálnám emiatt elhagyni de számomra fontos a szex a kapcsolatban és fiatal vagyok ahhoz h lemondjak erről.

A nyitott kapcsolat nem játszik. Ti mit tennétek a helyemben. Jah amúgy mindenünk közös, ház, vállalkozás. Szal nem lenne egyszerű sem a szakítás.

Én 30N ő 37F

2022. jan. 7. 15:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
86%
Talán
2022. jan. 7. 15:27
 2/29 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem gyógyítható, akkor elvileg önként kellene, hogy felajánlja, hogy ezt a részt, amire ő képtelen, keres meg máshol. Kicsit csúnyán hangzik elsőre persze, de...

A másik az, hogy nem tudtok egymás közt "áthidaló megoldásokat" találni? Végtelenül sok szexuális segédeszköz létezik, lehet van ami pont erre a problémára van kitalálva. Mennyire jártátok ezt végig? Könnyű rögtön feladni...

2022. jan. 7. 15:29
 3/29 A kérdező kommentje:
Mondtam neki h van keze, szája de persze az nem ugyanolyan meg azt is akkor csinálja ha megkerem rá, magától ritkán jut eszébe.
2022. jan. 7. 15:31
 4/29 anonim ***** válasza:
68%
Ha szerelmes vagyok, ő nekem az igazi, semmiképp. Igazából... nekem nem fontos a szex. Amennyi kell "egészségügyileg", ahhoz a vibrátor nekem tökéletes. Inkább szexmentes, mint szexgazdag (ez a jó szó?) kapcsolat.
2022. jan. 7. 15:33
 5/29 anonim ***** válasza:
81%
Igen.
2022. jan. 7. 15:34
 6/29 anonim ***** válasza:
82%
Mindent neked kell látnod.. te éled meg ezeket a problémákat. Én annó felvezettem, hogy keveset éltem, és nagy a libidóm. Mi meg tudtuk beszélni (nyílt kapcsolatos Swinger pár vagyunk, de ezek mi vagyunk. Nem tudom milyen problémából fakad a gondotok, de vannak voltak periódusok a mi életünkben is, amikor nem jöhetett szóba a sex, és akkor lelkileg én úgy éreztem , nem kell falnom mellette az életet, bár attól ő még használta kezát száját... Lehet a "baj miatt " a libidója is oda leltt, mert nem érzi magát teljes értékűnek.. Ha ezen tudsz fordítani a lelkében, alakulni fog. De ennyi közös élet "tér után " Ház vállalkozás stb.. Mindenképpen tiszteld meg egy őszinte beszélgetéssel, ahol igyekezz mindent megtenni a kommunikációdban, hogy ez nem az ő kudarca. Te nagyon szereted, de ez számodra nehéz így.. Másabbak az igényeid. NEm lesz könnyű, de járható út ez is.. De tartozol a lánynak és magadnak/magatoknak is azzal, hogy megpróbáljátok megoldani. Ha mindezek ellenére sem sikerül , könnyebb lesz számára is az elengedés.
2022. jan. 7. 15:41
 7/29 anonim ***** válasza:
84%
testvérnek jó lehet, de párnak én nehezen bírnám
2022. jan. 7. 15:42
 8/29 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem úgy indulunk, hogy eleve nem tudunk szex terén dűlőre jutni, akkor nem lenne váló ok a szexhiány, ha annak eü oka van.

Viszont ebben a kapcsolatban nem maradnék, mert eleve más igényekkel indultunk, bármilyen csúnyán hangzik.

2022. jan. 7. 15:43
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
Ja, látom, minden közös. Megpróbálnék közös egyeszségre jutni, hogy ki mit adott bele, az alapján szépen szétcuccolni.
2022. jan. 7. 15:46
 10/29 anonim ***** válasza:
69%
Én nem lépnék ki, tekintve, hogy ahhoz, hogy valakiből társ legyen elég sok mindennek kell klappolnia. Na most ha én megtaláltam az igazit, szeretem őt, akkor biztos, hogy a szex miatt nem akarnám elveszíteni azt az embert, aki a társam. Meg sem fordulna a fejemben. Bármilyen másik opció akkor, de ez nem. Ha te képes vagy kilépni, akkor amúgy sem igazi társad a párod.
2022. jan. 7. 15:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!