Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » SÜRGŐS! hogyan tudok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SÜRGŐS! hogyan tudok egy kapcsolat elejéből kiszálni úgy hogy a csajt ne bátnsam meg?

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 22:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mert egyáltalán nem értem, milyen nehézséget okoz neked megmondani - ill. LEÍRNI -, hogy mit szeretnél, ill. azt, hogy mi az, ami van.
2022. jan. 3. 23:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Ezen miért kell ennyit gondolkozni?

Mondjuk írd meg neki finoman, szépen hogy neked ez mégse megy, nem állsz készen. Szerinted nem fog működni.

Miért bonyolítód ennyire túl?

Ha ő többet látott ebbe bele, akkor igyis úgyis picit fájni fog neki, vagy megbantod.

Viszont inkább még most, mint később.

2022. jan. 4. 07:31
 13/21 A kérdező kommentje:

10.

szóval ha legközelebb ír ne is válaszoljak még aznap hanem pár nap múlva?

2022. jan. 4. 15:50
 14/21 anonim ***** válasza:
13-as Miért akarsz játszmázni? Nem is találkoztatok, hidd el, nem fogja a párnát telesírni, ha megmondod, hogy nem is fogtok! Minél tovább húzod, annál rosszabb lesz neki.
2022. jan. 4. 16:03
 15/21 A kérdező kommentje:
És ha többet nem írok neki?
2022. jan. 4. 16:28
 16/21 anonim ***** válasza:

latom a szarkazmus nem jott at (10es vagyok)

alapvetoen 2 lehetoseged van:

vmit handabandazol vagy korrektul jarsz el.

en korrektul jarnek el, de te azt csinalsz amit akarsz.

2022. jan. 4. 17:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elgondolkodnek saját magamon. Hogy férfi létemre, miért sunnyogok és miért vagyok ilyen gyáva. No meg azon, hogy van egy megoldandó probléma és bármi jöhet, csak nehogy korrekt és őszinte legyek.
2022. jan. 4. 19:56
 18/21 A kérdező kommentje:

ha ezt így leírom neki az nagyon gáz?

"nekem ez nem megy, nem vagyok még felkészülve egy kapcsolatra

azt hittem, hogy igen de tévedtem"

na???

2022. jan. 4. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
korrekt. bar kicsit lanyos duma. azt is odairhatnad h azert laza belefer.
2022. jan. 4. 22:22
 20/21 anonim ***** válasza:

18: Írd hozzá, hogy nem akarsz vele személyesen találkozni, korábban akartál, de meggondoltad magad. És indoknak jó ez, amit most írtál.

De azért tényleg női szemmel rejtélyes ez nekem. Mi zajlik le valakiben, amiért ez jön ki végeredménynek..?

2022. jan. 5. 02:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!