Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Régen vagy ma voltak boldogabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen vagy ma voltak boldogabbak a párkapcsolatok?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy ma sokan pár év után inkább kilépnek egy rossz kapcsolatból, és keresnek mást, akivel valószínleg pár hónap, év múlva újra elromlik, és kezdődik minden újra. Persze soha senki nem bánja ezeket meg, ahogy az itteni válaszokból lejön.

Régen talán kevésbé volt nagy a csábítás, és a félrelépések is kevésbé derültek ki, de ezen túl is jobban küzdöttek a kapcsolatért, pedig valószínűleg hasonló problémák voltak, mint most. Lehet, hogy ők sem voltak annyira boldogok, mint az első években, viszont évtizedek alatt kialakulhatott egy olyan mélyebb kötődés a másikkal, ami ma már nagyon ritka. És az, hogy a problémás időszakot is együtt vészelték át, csak megerősítette a kapcsolatot. Én gondolom rosszul és ma boldogabbak azok, akik gyakrabban szakítanak, válnak, és váltanak partnert?

2021. dec. 31. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Uuuhhhuuu régen minden jobb volt :(
2021. dec. 31. 16:26
 2/10 Ollókezű Edward ***** válasza:
93%

🤣🤣🤣😂👌

Régen minden jobb volt, persze...

Milyen jó is volt, hogy a családunk ismerőse nem tudott elválni a férjétől, aki nem csak megcsalta, hanem csinált is balkézről egy gyereket. És alkoholista volt, meg verekedős.

De jó volt, hogy a rokonomat a férje a falubeli nőkkel kalákába állva alázta meg, akárhányszor a fodrásztól jött vissza, és ő sem tudott elválni.

De jó volt, hogy anyám sem tudott apámtól megszabadulni, mert nem tudtunk volna megélni, ezért lelki terrorban nőttem fel.

Még kb. ugyanennyi példát is tudnék sorolni.

Volt, akinek 1000 évvel ezelőtt is jó, szeretetteljes, működőképes kapcsolata volt, és volt, akinek akkor is csak a szar jutott. Ez nem az adott kortól függ.

2021. dec. 31. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez úgy van, hogy az ember nem tudja hogy működni fog-e az elején!!! Ami nem működik azt nem kell erőltetni
2021. dec. 31. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Honnan tudjuk?

Másrészt: kit érdekel? Engem az érdekel, hogy az enyém milyen, meg mitől lehet jobb.

2021. dec. 31. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Régen nem a külsőségek alapján jöttek össze az emberek, ennyire legalábbis nem, mint most. Régen a kevésbé sikeres embereknek is lehetett társuk, manapság ez egyre több embernek nem adatik meg, mert a nők alap(!) elvárása már szinte a diploma és a többszázezres kereset, kocsi, ház stb... Ezeket nyilván nem minden férfi tudja teljesíteni.
2021. dec. 31. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ma. Régen több ember maradt szerintem azért együtt, hogy megfeleljen a családjának, társadalomnak. Ma már fölöslegesen rikácsol a legtöbb lepcsesszájú, hogy kötelező házasodni és gyereket csinálni, mindenki szabadabban és kevesebb meghurcolással dönthet ezekről
2021. dec. 31. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindig egyforma volt, csak azon múlik a dolog, hogy a felek hogyan állnak az egészhez. A gazdasági függőségnek (pl. egykeresős család) semmi köze a párkapcsolat boldogságához. Kívülről ráadásul nem lehet megítélni a párkapcsolat boldogságát, az évtizedekig fennálló házasság nem feltétlenül boldog. Olyan sincs, hogy folyamatos boldogság.
2021. dec. 31. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Mikor régen? A mi családunkban folyton elváltak valakik már 1900-ban is.
2021. dec. 31. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Régebben is volt média meg reklámok, de a közösségi oldalak elterjedésével felgyorsult az agysejtek pusztulása a sokszorosára, manapság már mindenki különlegesnek érzi magát ha már 100 lájk van valamelyik képén a valóságban meg semmilyen értéket nem képvisel.
2021. dec. 31. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Régen. Ma csak f*sok vannak.
2021. dec. 31. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!