Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen vagy ma voltak boldogabbak a párkapcsolatok?
Azt látom, hogy ma sokan pár év után inkább kilépnek egy rossz kapcsolatból, és keresnek mást, akivel valószínleg pár hónap, év múlva újra elromlik, és kezdődik minden újra. Persze soha senki nem bánja ezeket meg, ahogy az itteni válaszokból lejön.
Régen talán kevésbé volt nagy a csábítás, és a félrelépések is kevésbé derültek ki, de ezen túl is jobban küzdöttek a kapcsolatért, pedig valószínűleg hasonló problémák voltak, mint most. Lehet, hogy ők sem voltak annyira boldogok, mint az első években, viszont évtizedek alatt kialakulhatott egy olyan mélyebb kötődés a másikkal, ami ma már nagyon ritka. És az, hogy a problémás időszakot is együtt vészelték át, csak megerősítette a kapcsolatot. Én gondolom rosszul és ma boldogabbak azok, akik gyakrabban szakítanak, válnak, és váltanak partnert?
🤣🤣🤣😂👌
Régen minden jobb volt, persze...
Milyen jó is volt, hogy a családunk ismerőse nem tudott elválni a férjétől, aki nem csak megcsalta, hanem csinált is balkézről egy gyereket. És alkoholista volt, meg verekedős.
De jó volt, hogy a rokonomat a férje a falubeli nőkkel kalákába állva alázta meg, akárhányszor a fodrásztól jött vissza, és ő sem tudott elválni.
De jó volt, hogy anyám sem tudott apámtól megszabadulni, mert nem tudtunk volna megélni, ezért lelki terrorban nőttem fel.
Még kb. ugyanennyi példát is tudnék sorolni.
Volt, akinek 1000 évvel ezelőtt is jó, szeretetteljes, működőképes kapcsolata volt, és volt, akinek akkor is csak a szar jutott. Ez nem az adott kortól függ.
Honnan tudjuk?
Másrészt: kit érdekel? Engem az érdekel, hogy az enyém milyen, meg mitől lehet jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!