Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit változtatnátok a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit változtatnátok a helyemben, ahhoz hogy boldogabbak legyetek?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta vágytam egy barátnőre. Mindig reméltem, hogy csak összejön valami és tavaly ősztől komolyabban ráálltam a témára mivel már 21 éves voltam és semmi tapasztalatom nem volt.

Nem akarlak untatni benneteket a részletekkel de mostanáig 4 kezdetleges kapcsolat is romba dőlt ráadásul az elsőnél szerelembe is estem. A nagyon rövid összefoglalója a kapcsolatoknak az hogy ugyan "jóképű vagyok, jófej meg cuki", de nem érzik az összhangot. Mindig a negyedik-ötödik randi után kezdték el, mindig mindent beleadtam és utolsónál jöttem rá hogy az én érzéseimmel vagy gondjaimmal sosem foglalkoztak, nem voltak rá tekintettel de fordított esetben ezt elvárták.

Az elmúlt hetekben romlott a lelkiállapotom. Folyamatosan úgy érzem hogy nem vagyok elég jó és hogy az összes lány nálam értékesebb férfit/nőt érdemel. (Abba is hagytam a keresgélést.) Nem érzem azt, hogy bármilyen vágyat vagy érzést is kitudnék váltani az ellenkező nemből mert erre eddig se voltam képes.

Jelen állás szerint súlyosan depressziós vagyok és kezdenek öngyilkos gondolataim is támadni mivel akkor, talán megkönnyebbülnék.

Úgy érzem magam mint egy kalap ürülék, akinek a világra se kellett volna jönnie.

2019. ápr. 4. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
22%
Ekkora idiótát... akkor mit szólnál, ha nem is randiznának veled a kinézeted miatt?!
2019. ápr. 4. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben nem adnám fel, de nem lennèk ennyire rákattanva a társkeresésre. Ez nem olyan dolog, amit erőltetni lehet, inkább csak legyél nyitott, és barátkozz.
2019. ápr. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!