Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok, akik arra törekednek, hogy párkapcsolatban boldogabbak, motiváltabbak, teljesebbek legyünk és nem csak beleülni akarnak a készbe?
Kb. egy hónapja láttam ezt a kérdést. U. az vagy?
Amúgy pedig... Csak annyit várok el tőle, amennyi nekem is van... Sem többet, sem kevesebbet.
Ha valaki mástól várja a boldogságot, akkor az már régen rossz!
Kérdező, aki mindenben a tökéleteset keresi az hamar koppani fog :) ugyanis nincs olyan hogy tökéletes. Ha valakit szeretünk, a hibáival együtt teszük.
Egy kapcsolatért pedig mindkét félnek dolgoznia kell, küzdenie, és összecsiszolódnia. Kompromisszumokat kötnie, máskülönben nyögve nyelős lesz.
25/L
Én nem is rólad beszéltem a tökéletesség keresésnél. Ezt írtad : "valaki mindenben a tökéletest akarja és nem képes emiatt esélyt adni neki."
Én erre reagáltam :)
"legyen boldog, életvidám, céltudatos, motivált stb." Igen, ez így van. Ne attól legyenek rögtön céljai, legyen motivált, boldog vagy életvidám, hogy én ott vagyok mellette. Persze az ember életében mindig vannak hullámvölgyek, de olyankor nem társat keres sztem, hanem önmagára fókuszál, hogy rendbe jöjjön lelkileg/anyagilag/akárhogy.
De ne attól legyen pl. motivált, hogy én motiválom őt. Ez nagyon rossz. Ha valaki nem hajlandó magát összekaparni, és nincsenek mondjuk az anyjától való leváláshoz fűződő céljai, vagy ahhoz, hogy kiránduljon vagy menjen el moziba, akkor én nem szeretném az illetőt magam mellé. Mert nem olyat akarok magam mellé, akit én kreálok, hanem olyat, aki beleillik az életembe. Különben mindkettőnknek fájdalmas lesz a dolog, és szakítás a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!