Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok, akik arra törekednek, hogy párkapcsolatban boldogabbak, motiváltabbak, teljesebbek legyünk és nem csak beleülni akarnak a készbe?

Figyelt kérdés
Most jelenleg nem vagyok túl motivált, de mellette motiváltabb tudnék lenni. Sokat ülök itthon mivel nincs sok barátom, de mellette sok programot terveznék, legtöbb időmet vele tölteném, és szeretném, ha neki is lennének ötleteim. Nem vagyok valami életvidám, de párkapcsolatban az lennék. Ilyenekre gondolok, nem szeretem azt, ha valaki mindenben a tökéletest akarja és nem képes emiatt esélyt adni neki.
2017. márc. 11. 08:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Kapcsolat függő vagy. Ha szerzel is vkit, ki fogod készíteni rövid távon. Amíg nem tudsz egyedül is teljes és boldog életet élni, addig a kapcsolat a legrosszabb lehetőség, mivel tönkre fogod tenni tapadással, nyafizással és féltékenykedéssel.
2017. márc. 11. 08:26
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Kb. egy hónapja láttam ezt a kérdést. U. az vagy?

Amúgy pedig... Csak annyit várok el tőle, amennyi nekem is van... Sem többet, sem kevesebbet.

Ha valaki mástól várja a boldogságot, akkor az már régen rossz!

2017. márc. 11. 08:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, aki mindenben a tökéleteset keresi az hamar koppani fog :) ugyanis nincs olyan hogy tökéletes. Ha valakit szeretünk, a hibáival együtt teszük.

Egy kapcsolatért pedig mindkét félnek dolgoznia kell, küzdenie, és összecsiszolódnia. Kompromisszumokat kötnie, máskülönben nyögve nyelős lesz.

25/L

2017. márc. 11. 08:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem keresem a tökéletest csak sok lánynál azt látom, hogy szinte a tökéleteset keresi, mint pl: legyen boldog, életvidám, céltudatos, motivált stb. Nem vagyok párkapcsolatfüggő mivel nem jövök össze bárkivel, még nem is volt senkim se. Ezt a kérdést most tettem fel elöször, biztos másnak is van ilyen problémája.
2017. márc. 11. 08:37
 5/13 anonim ***** válasza:

Én nem is rólad beszéltem a tökéletesség keresésnél. Ezt írtad : "valaki mindenben a tökéletest akarja és nem képes emiatt esélyt adni neki."

Én erre reagáltam :)

2017. márc. 11. 08:40
 6/13 anonim ***** válasza:

"legyen boldog, életvidám, céltudatos, motivált stb." Igen, ez így van. Ne attól legyenek rögtön céljai, legyen motivált, boldog vagy életvidám, hogy én ott vagyok mellette. Persze az ember életében mindig vannak hullámvölgyek, de olyankor nem társat keres sztem, hanem önmagára fókuszál, hogy rendbe jöjjön lelkileg/anyagilag/akárhogy.

De ne attól legyen pl. motivált, hogy én motiválom őt. Ez nagyon rossz. Ha valaki nem hajlandó magát összekaparni, és nincsenek mondjuk az anyjától való leváláshoz fűződő céljai, vagy ahhoz, hogy kiránduljon vagy menjen el moziba, akkor én nem szeretném az illetőt magam mellé. Mert nem olyat akarok magam mellé, akit én kreálok, hanem olyat, aki beleillik az életembe. Különben mindkettőnknek fájdalmas lesz a dolog, és szakítás a vége.

2017. márc. 11. 08:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Szüleimről rég leváltam, már nem élnek. Kirándulni elmegyek néha, de egyedül nem az igazi. Nem egy oldaluan értem, nem pótanyát akarok, hanem hogy ha vannak hiányosságaink akkor azt EGGYÜTT oldjuk meg és ne csak egyedül.
2017. márc. 11. 09:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezek csak példák voltak kérdező...
2017. márc. 11. 09:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen készbe akarnak beleülni ezek a lányok? Egy kész, érett, felnőtt emberrel való viszonyba? Mert akkor a válaszom, igen. Nyilván én is azt szeretem, ha olyan a párkapcsolatom, hogy attól boldogabb, motiváltabb, teljesebb legyek, de ennek kétirányúnak kell lennie. Az nem fog menni, hogy egy boldogtalan, motiválatlan, nem teljes emberrel összejövök, és én majd egész életemben azon fogok dolgozni, hogy őt boldogabbá, motiválttá, teljesebbé tegyem. Egy párkapcsolat csak úgy tud működni, ha felek kölcsönösen egymást motiválják, egymást teszik boldoggá. Egy aszimmetrikus kapcsolatban az egyik fél óhatatlanul nagyot szív.
2017. márc. 11. 09:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Ezért mondom, hogy én is azon leszek, hogy jóvá varázsoljam a párkapcsolatot és ne csak egy oldalú legyen. Most attól, hogy én nem vagyok valami boldog, vidám és a csaj akivel ismerkedek életvidám, szar lesz a kapcsolat? Egy párkapcsolattól az ember boldogabb szokott lenni és vidámabb. Célokat is közösen a legjobb kitűzni, mert csak úgy van értelme.
2017. márc. 11. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!