Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnyának mondott pasik többsége boldog párkapcsolatban él?
Figyelt kérdés
Elhízott vagy nagyon alacsony vagy csúnya arca van stb. Ilyenre gondolok.
Ezek a pasik többsége párkapcsolatban él? Csak itt gondolják általában azt hogy azok örök szinglik?
2017. márc. 2. 18:06
1/7 anonim válasza:
Uhhh. Mi az összefüggés?Semmi. A szépek meg mind boldogok? Akik önbizalomhiányosok meg nincs senkijük stb.. Egyik se igaz. Na ebből vond le a következtetést.
2/7 anonim válasza:
Jelentős részük igen. Nagyjából 30-35 éves életkor után már a kinézet egyre kevésbé fontos szempont párválasztásnál.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyanokban mint a "szépek". Annyi tényezőtől függ, hogy azt reggelig sorolhatnám.
4/7 anonim válasza:
Volt az a mese, hogy:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁdehogy.
A különbség csak annyi jelen esetben, hogy ez most nem mese.
5/7 anonim válasza:
A szépség még mindig realtív, kinek mi a szép, és kinek mi a csúnya. És képzeld, nem a testalkat fogja befolyásolni egy kapcsolat milyenségét, hanem az, hogy a felek mit tesznek bele a kapcsolatba!
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez csak egy hülye gondolkodás. Mert pár elviekben csúnya pasi, aki egyébként egész más okból képtelen nőt találni, erre fogja.
Miért ne élhetne boldog párkapcsolatban? Egy jó kiállású (na és akkor kinek mi tetszik ugye) pasi ugyanúgy élhet boldog/boldogtalan életet mint egy kevésbé dekoratív pasas. Semmi összefüggés nincs köztük. Szerintem.
20N
7/7 anonim válasza:
Mivel a külső alapján ítélnek meg, állnak szóba veled, ismerkednek, ezért a csúnya pasiknak nem igazán van esélyük csajozásra, kapcsolatra. Én is így jártam, marad a pénzes történet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!