Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jobb lesz? Hogy tudom túltenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lesz? Hogy tudom túltenni magam?

Figyelt kérdés
Karácsony előtt véget ért egy 6 éves kapcsolatom, eljegyzés is megvolt már. Eléggé magam alatt vagyok jelenleg és egyáltalán nem tudom hogyan tovább. Elég nehéz következő fél évem lesz a tanulmányaiban, félek,hogy a lelki rosszullét miatt nem fogok tudni helytállni pedig nagyon fontos lenne.

2021. dec. 28. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

első hónap kemény, utána már jobb lesz

tüntess el mindent, ami rá emlékeztet és tiltsad le, hogy ne legyen meg az az érzés, hogy "bármikor kereshet"

2021. dec. 28. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Világ legnagyobb közhelye amit mondok

De nekem is most lett vége egy hónapja 2eves komoly kapcsnak

Elso2het nagyon nagyon nehéz volt sőt meg most is nehéz de egyre könyebb

Az idő segít

Egyre kevesebbet fogsz rajta agyalni napkozben

Szinte bele fáradsz abba hogy rá gondolj stb stb

De pl nekem napkozben már tok jó szinte viszont meg mindig remalmaim vannak ahol azt látom h ő elmegy stb

2021. dec. 28. 18:30
 3/5 anonim válasza:
52%

Első 1-2 hónap nem lesz egyszerű főleg egy ilyen hosszú kapcsolat után, megpróbálsz majd minden napot csak túlélni, lassan telik majd az idő de egyre jobb lesz. Azon is múlik mennyire vagy "lelkis". Nekem 4 hónapja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak én a lánykérésre készültem mikor egyszer csak kidobott a párom, mint később kiderült másvalakiért, azóta egy hullámvasút az életem, de fokozatosan egyre jobban vagyok ahogy telnek a napok bár én rengeteget pörgetem az agyamat, nem tudom kikapcsolni vagy elvonni a figyelmemet semmivel.

Ebből, hogy kemény féléved lesz akár még jól is kijöhetsz mert nem lesz időd meg energiád, hogy pörgesd az agyadat a szakításon mert minden idődet és energiádat a tanulás köti le.

Én azt tanácsolom, hogy ez a cél lebegjen a szemed előtt, hogy ezt a félévet ha törik ha szakad megcsinálom minél jobbra.

Kitartást, és sok sikert kívánok.

24F

2021. dec. 28. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van a 3.nak!

Hagyni kell időt magunkra és ennek az egésznek

Nem történt világ vége de nehéz lesz aztán szépen lassan egyre könnyebb hiszen te is bele fáradsz állandóan ezen agyalni stb és közbe új élményeid is lesznek

2021. dec. 30. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Kiszakad a szívem a helyéről, én is karácsonyra kaptam egy "nem szeretlek már"-t. Még csak pár kilót fogytam.
2021. dec. 30. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!