Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám magam túltenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám magam túltenni azon, hogy összefogom törni a barátnőm szívét ha szakítok vele?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt. Az egész úgy indult, hogy nem lesz semmi komoly belőle, de aztán jóléreztem magam mellette, sok közös programunk volt, így hát úgy voltam vele, hogy adok ennek a dolognak egy esélyt. És én nagyon megszerettem, mert egy nagyon jó ember, csupa szív, és kedves. De nem lettem belé szerelmes, és bár nagyon szeretem mint embert, nem is leszek belé szerelmes valószínűleg. Elég sok mindenben különbözünk, amit ő nem érzékel, viszont engem zavar, nagyon. Másképp tervezzük a jövőt, mások az igényeink, és tejesen más a napi ritmusunk is, amiből sok feszültség van. (pl. én egyetemen tanulok, ő viszont dolgozik, és utál mindent ami sulival kapcsolatos.)

Másfél hónapja kezdtem el gondolkozni, hogy nekem ez a kapcsolat nem megfelelő, nem érzem magam teljesen boldognak, és nem vagyok szerelmes. Viszont nemtudtam egyszer se meglépni a lépést. Ő annyira boldog, mindent megtesz értem, csak hogy boldog legyek, a családja is családtagként kezel, és annyira jó érzés, hogy már csak a jelenlétem is boldoggá teszi. És összeszorul a gyomrom ha belegondolok, hogy ő ennyi mindent megad nekem, és nem tudom viszonozni a szerelmét. Ha meg ezek után szakítanék vele... Nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel, hogy fájdalmat okoztam és összetörtem a szívét annak, aki bármit megadna értem.

2021. dec. 26. 00:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Amit leírtál vele kapcsolatban.. ugye tudod hogy az emberek 90%-át nem zavarná.. ha amúgy minden jó köztetek.
2021. dec. 26. 00:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy ezen nem gondolkozol. Magadnak te kell, hogy a legfontosabb legyél! Bármilyen kedves ember, ha nem illetek össze azt előbb-utóbb úgyis meg kell mondanod, minél tovább húzod, annál jobban fog neki fájni.
2021. dec. 26. 00:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Minél tovább huzod, neki annál rosszabb lesz
2021. dec. 26. 00:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mint egy begyulladt szőrtüszőt: húzd ki és nagyon hamar begyogyul a helye.
2021. dec. 26. 00:47
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ha szakítasz vele, akkor meg fogod bánni és később még visszasírod. Csak mert elég ritka az ilyen, hogy valaki kedves, normális, szeret és a családjába is így beenged. De nyilván te érzed ezt most. Ha úgy érzed neked ő nem a megfelelő lány, akkor jobb minél hamarabb megmondani neki. Mond el neki, hogy szereted, de nem vagy belé szerelmes, és ebben meg abban szerinted nem illenétek össze. Szarul fog neki esni, de nyilván túléli, és továbblép. A lényeg, hogy ne halogasd, mert csak jobban beleéli magát.
2021. dec. 26. 01:05
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem az meg rosszabb lenne neki ha tudna, hogy úgy vagy vele hogy nem vagy szerelmes bele.

Nem lesz neki jó, és biztos szörnyen szenvedni fog, de idővel jobb lesz neki.

Viszont abba is van valami amit az 5os írt.

Nagyon sok emberrel beszélgetek mostanában, és mindenkitől azt hallom, hogy borzalom mostanában ismerkedni.

De sajnos ha nem jön át az érzés.. 🥺

2021. dec. 26. 01:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve vagytok együtt, az nem sok idő.

Szakíts vele mielőbb, ne hülyítsd őt, hadd engedhessen el mielőbb.

2021. dec. 26. 08:09
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
6 hónapja vagytok együtt, ne viccelj már, hogy emiatt vagy ekkora dilemmában.
2021. dec. 26. 09:12
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

Gratulálok, remélem tanultál valamit magadról. Nulla rajongással induló valamiből nem lesz szerelem, máskor ezt a "nem érzek semmit, de adok egy esélyt a dolognak" hülyeséget ne próbálgasd.

A másik pedig nem hülye, úgyis érzi az önkéntelen gesztusaidból, hogy részedről nem stimmel a dolog. Ilyen kapcsolatban, kétségek közt lenni rosszabb, mint a szakítás. Ne aggódj, nem vagy te olyan fontos, hogy egész életében utánad sírjon. Majd szépen továbblép. Nézd végre az ő érdekét saját magad sajnáltatása helyett, tégy neki egy szívességet, és dobd.

2021. dec. 26. 14:28
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
9-el értek egyet! Ez az összetöröm a másikat ha szakítok szöveg hányinger! Az egoista barmok hiszik azt, hogyha szakítanak akkor a másik életképtelen lenne nélkülük. Saját magad nagyra tartod, a másikat pedig leértékeled az által, hogy azt mondod összetörnéd. Szóval egoista vagy.
2021. dec. 26. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!