Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem bírom túltenni magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom túltenni magam a szakításon?

Figyelt kérdés
Nem tudok erőt venni magamon, hogy kimozduljak. Ő volt a hibás, mégis én érzem magam a rossznak, csak a sötét szobába fekszek és üvöltve zokogok. Beleőrülök a hiányába és állandóan fel akarom keresni...
2021. szept. 27. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Keress fel mást!
2021. szept. 27. 12:45
 2/7 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Nekem a nyaram volt ilyen. Itthon kuksoltam, forrt bennem az epe. Semmire nem volt motivációm. Az idő. Az idő helyrehozza a dolgot.
2021. szept. 27. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Keress segítséget a hisztidre, mert ez már az
2021. szept. 27. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

Pedig szedd ősze magad gyorsan!

N29

2021. szept. 27. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor történt a szakítás? Ha csak nemrég, akkor adj időt magadnak. Ha már régebben, akkor itt az ideje összeszedni magad.
2021. szept. 27. 13:05
 6/7 eznemlényeges ***** válasza:
64%

Nekem is az volt, mint a 2-esnek, egész nyáron itthon voltam, szenvedtem, nem csináltam semmit, de idővel egyre több erőd, motivációd lesz.

Az élet nem áll meg, szépen lassan vissza kell térni, összeszedni magad. Ha úgy érzed, hogy ez még nem jött el, akkor csak várj, idővel egyre könnyebbek lesznek a dolgok.

2021. szept. 27. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Pont ezért agyalok en meg azon hogy lehet karácsonyra kéne időzítenem a szakitást, mert az munkaszuneti hetek igy kibőghetem magam minden nap majd.
2021. szept. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!