Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan, aki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki csak nagyon nehezen tudta magát túltenni egy szakításon? Ti hogy tudtatok ismét beengedni valakit az életetekbe illetve kb mennyi idő múlva tudtàtok ezt megtenni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 06:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ember lelkileg nem elegendően rugalmas, akkor elhúzódhat az elengedés folyamata. Egy év alatt -egészséges, érett emberekről beszélünk- le szokott futni az egész. Ld. gyászév kifejezést.

Hogy tudtam valaki mást beengedni az életembe egy szakítás után? Nagyon egyszerűen: azért, mert X-szel nem sikerült valami, Y-nal még sikerülhet. Két különböző személy az két különböző sztori ugye. Persze aki túlvédi magát/nem kockáztat/nem tud szeretni a későbbiekben stb, az felőlem maradhat egyedül, az is egy éltstratégia.

2021. jún. 25. 07:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előttem szólóval. Én a válás után ami többek között megcsalás miatt volt. Egy két hónap múlva kezdtem újra. Különleges volt a dolog mert mintha a sors rendezett volna össze minket.

Persze ehhez kellett az hogy a mostani feleségem melettem álljon és bizzon bennem föleg az első évben.

És igen meg tudtam benne bízni mert ő egy másik nő. Nem lehettem vele bizalmatlan más tette miatt.

Kitartást.

2021. jún. 25. 07:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyjából tíz évbe telt. < Ez a NEM egészséges verzió. Közben volt más kapcsolatom, amit úgy (gondoltam) hogy jó lesz de a korábbi fel nem dolgozott megmérgezte. Amíg céltudatosan nem kezdtem el vele foglalkozni nem történt semmi változás. Nem szabad csak az időre bízni.
2021. jún. 25. 07:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

igen 1-nek igaza van.

Kb. 1 év még elmegy.

De ez nagyon sokban függ az illetőtől. Ha az élete csak abból áll, hogy ingázik munkahely és otthon között, nem jár el sehová, se emberek közé, társaságba, csak gubbaszt magányosan, úgy azért elég nehéz. ÉS persze nem a brühühü zenéket meg filmeket kell nézni, és nem a profilját...

2021. jún. 25. 09:27
 5/15 anonim ***** válasza:
7 év és még nincs vége, úgyhogy itt valami baj van
2021. jún. 25. 11:53
 6/15 A kérdező kommentje:

5-ös mire gondolsz pontosan?

Egyébként mindenkinek köszi a választ, ment a zöld.

Szemèly szerint azt gondolom, függ a szemèlyiség típustól, meg érzelmi mélységtől is. Alapvetően a 3-as válaszolóhiz tudok kapcsolódni abból a szemszögből, hogy bizony van, hogy nemcsak az idő, meg “figyelem elterelés” oldja meg, habem komolyan foglalkozni kell a feldolgozással ahhoz, hogy ne mérgezze a kèsőbbieket. De mindannyian mások vagyunk nyilván.

2021. jún. 25. 15:03
 7/15 anonim ***** válasza:
#6 arra gondolok, hogy még nem vagyok túl rajta, és a 7 év nem tűnik már normálisnak, szóval olyasmi lehet, mint a 3-as válaszolónak
2021. jún. 25. 15:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Sajnàlom. 7 év valóban sok időnek tűnik, azóta nem is volt kapcsolatod? Tényleg kívánom, hogy mielőbb találd meg a megoldásod rá és boldog legyél.
2021. jún. 25. 15:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Hu, nekem az segített hogy hazaköltöztem. Másik városban élek az egyetem miatt, tudom hogy nyávogósnak tűnik, de nekem szörnyen fájt azokon a helyeken járni, ahol potenciálisan megjelenhet. Sokkal jobban viselem amióta már nem ott vagyok. Plusz ott nem is nagyon tudtam volna eljárni társaságba mert a legtöbb barátom szintén hazament a nyárra. De nem tudom mi lesz, ha szeptemberben vissza kell menjek. Na EZ tipikusan menekülés :D
2021. jún. 26. 16:02
 10/15 anonim ***** válasza:
* csak már úgy érzem hogy túl sokat panaszkodtam a barátnőimnek, ezért inkább próbálok csöndben szenvedni
2021. jún. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!