Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy zajlott az utolsó szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlott az utolsó szakításotok?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után döntöttél úgy hogy vége, és mennyi idő volt míg össze pakolt és nem találkoztatok többet? Mennyire ment békésen a dolog?
2021. máj. 17. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

-7 év

-Negyed óra

-Semennyire. Ő hordott le engem mindennek, holott ő csalt meg.

2021. máj. 17. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
hát ő 3. féllel egy hét után elértem, hogy amúgy éle e egyáltalán.
2021. máj. 17. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

- 5 év

- Nem kellett pakolni, mivel együtt sem éltünk. Többek között ez volt az egyik oka a döntésemnek. Mindig éreztem, hogy összeköltözés-ügyben csak én erőltetem meg magam, én nézegetem az albikat/lakásokat, én teszek félre pénzt, stb. Nagyon egyoldalú volt.

- Szerencsére egészen békésen zajlott, bár megpróbált bennem bűntudatot kelteni. Szokásához híven.

2021. máj. 17. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Két és fél év után, mintegy egy hónapnyi töprengés után költöztem el tőle. Civilizáltan mentünk szét, végül is felnőttek vagyunk, nem? Azóta is jóban vagyunk, ritkán ugyan, de találkozunk.
2021. máj. 17. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

3 év után.

Ő csalt meg, kihazudta a szememet, de fel akart jelenteni, ha megkeresem.

Furcsa milyen hamar lesz a számodra legfontosabb emberből, a legnagyobb szánalmas riherongy.

Hasonló összeköltözési problémák voltak, mint a hármasnál ami miatt ő sipakolt, de semmit nem tett félre.

2021. máj. 17. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idő után döntöttél úgy hogy vége: 16 év után, mert ekkor derült ki véglegesen, hogy nem lehet gyerekem, ő pedig olyan minősíthetetlenül állt hozzá ehhez, hogy egy perc alatt kiábrándultam belőle (nem vagy igazi nő, ha szülni sem vagy képes, milyen nő az ilyen, rád fecséreltem 16 évet, stb.)

és mennyi idő volt míg össze pakolt és nem találkoztatok többet: ez volt a legrosszabb, mert az én lakásomban laktunk, neki még albérletet kellett keresnie, majdnem egy hónap volt amíg kényszerűen együtt kellett élnünk, szörnyű volt

Mennyire ment békésen a dolog: hát... nem veszekedtünk, de rossz volt kerülgetni egymást a kis lakásban... anyagilag és a közösen vett dolgokat illetően nem volt gond, gyorsan megegyeztünk, emberileg csalódtam benne borzasztóan nagyot

2021. máj. 18. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5 hónap, szó nélkül eltűnt, majd 1 hónap után írt egy üzit, hogy bocs van valakim
2021. jún. 8. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
Hatos: Jézusom! Ez szörnyű. Borzasztóan sajnálom. Undorító az ilyen. Nem találom a szavakat.. sok erőt kívánok neked!!
2021. jún. 26. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!