Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt csúnya szakításod?
Melyik szakítás nem csúnya? Nem lehet szépen szakítani amíg vannak érzések. Mission impossible.
Írjátok már le hogy néz ki a szép szakítás. Várj megpróbálom:
Hazamegyek a szerelmemhez, veszek előtte virágot is. Majd belépek, ő éppen kavargatja a babgulyást féltérdre ereszkedek, előveszem a bokrétát is a háta mögül és azt mondom: Kevesem pakolj össze és menj innen, mert nem akarok veled lenni többet.
Erre neki könnybe lábad a szeme, a nyakamba borul, átölel, és arcon csókol. Végül kézenfogva megyünk be a hálószobába összerakni a cuccait.
4éve voltunk együtt, megcsalt. Szakítottunk, hazaköltöztem. 3hónapig könyörgött, menjek vissza hozzá, megbánta, szeret stb... visszaköltöztem. További másfél évig voltunk együtt, de már nem volt olyan. Az utolsó fél évben elkezdett füvezni, sokat veszekedtünk (emiatt is).
Egy hétvegi kikapcsolódás alatt történt a szakítás. Barátokkal a helyi klubban voltunk. Ő a fiúkkal, én a lányokkal beszélgettem. Mentem ki pisilni, a női wc-ben találtam egy barátnőmmel, "akció" közben. Kirohantam, otthagytam őket. Ő futott utánam, a parkolóban álltunk meg veszekedni. Ő totál be volt tépve. Szó szót követett, mindenért én voltam a hibás, végül megütött. Földre estem, eltört a karom.
Azzal a lendülettel, törött karral "hazamentem", összepakoltam a cuccaim és otthagytam.
Szép lassan kerültek elő a barátai, kiderült a békülés óta, abban a másfél évben 14 nővel csalt meg.
Utána mégjobban rákapott a drogokra, elkezdett zaklatni. Rendőrségre is mentünk, mert már féltem tőle.
Ennek 5éve. Azóta sem bocsátottam meg neki, nem is fogok soha.
A mostani párkapcsolatomra is kihat...
Ő boldogan él egy nála 10évvel fiatalabb csajjal, akit fűvel fával csal...
28l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!