Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet legkönnyebben át esni egy szakításon?
Figyelt kérdés
Januárban lett vége egy 1 éves kapcsolatomnak,utána még pár napig könyörgött a párom hogy beszéljük meg de tudtam ez nem működik tovább így nem adtam esélyt erre. Aztán mégis csak rá jöttem hogy le kéne ülni normálisan és meg beszélni a dolgokat, kerestem őt de nagyon csúnyán elzavart a fenébe ami igen rosszul esett és addigra már új párja is volt. Aztán pár hét múlva jött egy lány az életembe akibe nagyon bele szeretettem jól el voltunk de egy hónap után ő is csúnyán ott hagyott és inkább vissza ment az exéhez pedig mindent meg tettem érte ami tőlem telt. Most úgy érzem nagyon kivagyok és sehogy sem tudom el felejteni őket, alig alszom alig eszem mindig ők járnak a fejemben és bízok benne talán majd keresnek még, de sajnos egyre jobban úgy érzem erre kicsi az esély. Mit tegyek hogy el tudjam felejteni őket?2021. márc. 30. 20:44
1/5 anonim válasza:
Gyalogolj minden nap 15 km-t, ezen kívül még lásd el a ház körüli teendőket, főzzél ebédet minden nap és garantáltan nem sokat fogsz gondolni rá, hanem este bezuhansz az ágyba és alszol, mint a murányi kutya.
2/5 anonim válasza:
Napi 10 ilyen kérdést tesznek fel, keress rá.
3/5 anonim válasza:
Francnak kezdtél új kapcsolatot, amikor még az előzőn nem tetted túl magad?
Nincs csoda recept, csak a szokásos: töröld le az eddigi üzeneteket, tiltsad le messengeren, de előtte kérd meg, hogy ő is tiltson, keressél egy elérhető életcélt (pl. megtanulsz egy új darabot a zongorán). Ez utóbbi duplán jó: elfoglal és amikor eléred, sikerélményt ad.
4/5 anonim válasza:
"elfelejteni ŐKET"
- vagyis te szerelmes vagy _beléjük_? Jó ég.:)))
Szerintem húzz be egy harmadikat is, ha ez így megy nálad, az lesz az igazi, mindent felülír majd.
5/5 anonim válasza:
Furcsa, hogy te kérdezed ezt. Még csak 3 hónap telt el az évből, de te már két szakításon is túl vagy. Az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!