Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már több mint fél éve h szakított velem barátnőm,mivel úgy érezte én nem gondolom vele komolyan.Neki már azóta van más fiú.keptelen vagyok túltenni magam rajta,azóta csak otthon ülök és nem járok sehova,nincs is igen kivel menni..?
A saját érdekedben felejtsd el! Ne is akarj vele beszélni, a mindset az legyen, hogyha találkoznátok akkor sem mennél oda hozzá, zárd ki őt, engedd el. Ő már kilépett a te életedből, ez így van rendjén. Keress valami hobbit, mélyülj bele, vagy ha már van keress hasonló érdeklődésű embereket, akár online is, itt úgy is könnyebb.
Szerintem sok embernek nehéz elfogadni, de ha adaptálod a világnézetet, hogy az emberek jönnek mennek, és mindig az fog körbevenni akinek kell, az megkönnyíti a dolgokat.
ilyenkor dugni kell.
ha nincsen ingyen akkor fizess érte.
úgy gondolj rá mint komoly terápiás kezelésre.
dugás közben vissza fog térni az életerőd, új perspektíva fog megnyílni előtted a jelenlegi depis beszűkült nézőpont helyett.
Hát próbálj mást keresni.
Ha nagyon nem,megy tudod hol lakik, keresd fel és beszélj vele, nem csak az interneten lehet élni hanem a valóságban is.
Elég rossz ötlet lenne odamenned bedepizve, nulla vonzalmi értékkel aminek vélhetően egy felertékelés majd kuncsorgás lenne a vége.
Kb ez lenne-rúgj belém léci!
Ne feledd hogy pont e miatt lépett le.
Erre nem volt kíváncsi.
Ha már visszaépítetted a lelki erődet, újra erős férfi leszel magas libidóval és vonzalmi értékkel, max akkor indíthatsz új játszmát nála.
Csak...általában az újraépülés alatt a horogra fog akadni egy sokkal jobb csaj mint ő.
Meg eleve gondolj már bele.
Nem sokkal utánad lazán bekapta egy masik pali fa szát. Lazán túllépett rajtad és mással ba szott.
Nincs ilyesmire megbocsájtás.
És ha vissza is szereznéd ez az árulás ott lenne a fejedben.
Nem élsz szociális életet, mindennapjaid 4 fal között töltöd, érthető, hogy fél év alatt sem tudod elfelejteni. Szerintem ezen kell változtatnod, járj emberek közé, szocializálódj, csinálj amit szeretsz és sokkal könnyebben elfelejted.
Hogyha elé álsz összetörve, könyörögve, hogy jöjjön vissza, szerinted mit érsz el? Boldog kapcsolatban él egy másik férfival, akivel családot tervez, hamarosan hozzámegy. Csak szánni fog és megerősíted jól döntött. Felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!