Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már több mint fél éve h szakított velem barátnőm,mivel úgy érezte én nem gondolom vele komolyan.Neki már azóta van más fiú.keptelen vagyok túltenni magam rajta,azóta csak otthon ülök és nem járok sehova,nincs is igen kivel menni..?
Figyelt kérdés
Volt már vki hasonló helyzetben? Sajnos vele sem tudok beszélni,mert letiltott mindenhonnan,azóta egyszer viszont beszéltünk,de aztán már nem jelentkezett..ti mit tennétek?2021. okt. 23. 21:48
11/14 anonim válasza:
9-es Hol itt az árulás? A lány előbb szakított, és azután talált mást.
12/14 A kérdező kommentje:
Én sem tartom annak,inkább próbálok önkritikusan hozzá állni.viszont meg nem voltam ilyen helyzetben,nagyon nehéz továbblépni,főleg nekem aki amúgy is nehezen talál párt,nem csavarog nem nagyon tudom merre induljak el,vagy próbálkozzak e még nála..
2021. okt. 27. 21:42
13/14 anonim válasza:
Szakított, vége. Nagy a világ, vannak még lányok.
14/14 anonim válasza:
Csavarogj egy kicsit, nem árt egy kis élmény, változatosság, emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!