Volt veletek olyan, hogy lassan beledepressziósodtatok a több éves egyedüli otthoni munkába?
Én régóta otthon dolgozom, számítógéppel, kreatív területen, de néha azt érzem, megbolondít a magány, hogy nincs kivel megbeszélni a dolgokat, én se kérhetek senkitől segítséget, tőlem se kérnek, mindenben magamra maradok. Persze megoldom ezeket, csak egyedül sokkal kevésbe vagyok motivált.
Régen, volt munkahelyeimen én voltam az, aki mindenkinek segített, az asztalomnál sorban álltak a kollégák, mert mindenre azonnal volt ötletem, javaslatom, hogy kéne összehozni, és általában elég népszerűnek számítottam.
Amióta egyedül dolgozom, annyira elveszett a motivációm, hogy egy-egy félórás munkán napokig ülök, képtelen vagyok nekiállni, inkább kimegyek sétálni, elkezdek unalom-enni, youtube -ozni, minden mással foglalkozni, aztán a határidő előtt párt órával nagy nehezen ráveszem magam, hogy megcsináljam.
Más is járt így?
f39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!