Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy a legkönnyebb megszokni...

Hogy a legkönnyebb megszokni a magányt?Rossz érzés hogy nem vár otthon senki. Próbálom lefoglalni magam de nem nagyon megy. f

Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

Sajnos én is sokáig magányos voltam, én egész nap zenét hallgattam, 1 fél évig aztán rátaláltam az igazi szerelmemre és már nem vagyok magányos, remélem te is kilábalsz a magányodból mert mivel én is áttéltem, tudom mit érzel, télleg nagyon rossz érzés ha senkihez sem tudsz szólni és nem tudod lefoglalni magad mert csak rágódsz azon, miért kerültél ebbe a helyzetbe ahol vagy, nyugi kilábalsz hamarosan(tapasztalat).

Amugy csináltass egy tetkót az jó ilyenkor.

2021. aug. 2. 14:55
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Kezdj el edzeni, iratkozz be egy klubba ott lesz társaságod.
2021. aug. 2. 14:57
 3/12 anonim válasza:
100%
Keress magadnak egy elfoglaltságot. Nézz filmeket, játsz videójátékokkal. Vagy vegyél háziállatot.
2021. aug. 2. 14:59
 4/12 anonim ***** válasza:
A magányt nem kell megszokni. Azt kéne elérned, hogy ne legyél magányos egyáltalán. Magány ≠ egyedüllét. Tehát nem kell magányt érezned. Tanuld meg elfoglalni magad, és ilyen esetben mással foglalkozz, más szükségleteidet elégítsd ki!
2021. aug. 2. 16:41
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Bár én lennél végre magányos....

F

2021. aug. 2. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Nehéz megmondani. Én szeretem a magányt, nekem az emberek társaságát nehéz megszokni. Talánc keress olyan hobbit amivel elütöd az időd egyedül is, ha már magányos akarsz lenni :D
2021. aug. 2. 22:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Az a baj ilyenkor az agy nagyon a magányra fókuszál és elveszik a motiváció. Átérzem kedves kérdező. Barátaid nincsenek akikkel tudsz beszélgetni?
2021. aug. 2. 23:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem leginkább a testmozgás segített.
2021. aug. 3. 00:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Van valami hobbid? Keress olyat ami leköt, vagy feltölt energiaval. Legyen az akar egy tv müsor, film, sorozat, kezmüveskedes, biciklizes, talalkozz a csaladtagjaiddal, beszelgess. Menj el bevasarolni, fözz magadra. Sportolj, feljeszd magad, fizikailag es mentalisan is.
2021. aug. 3. 08:06
 10/12 anonim ***** válasza:
33%

Vegyél egy macskát.

Én macskás bácsi leszek

D

2021. aug. 9. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!