Otthon melyik a legkönnyebben elkészíthető (műköröm) erősítés?
Évek óta géllakkozok itthon magamnak, ezalatt sokat erősödött a körmöm, de még így is hajlamos arra, hogy betörjön.
Vettem builder gélt, az jó, ha hosszú a körmöm, húzok rá egy vékony réteget, és sokkal erősebb. De ha pl a sarka be van törve, azt ugye pótolni nem tudom, mert a ragadós papírsablont nem tudom szépen felilleszteni a körömlemezem alá.
Vettem polygélt és műanyag körömtipet (kb össz. 2000 Ft-ért), de nekem ez ragacsos, vastag, nem jól illeszkedik a tip, felenged még a megköttetés előtt, vagyis felcsúszik a tip.
Kérdésem: ha ecsetes, sima körömlakk formájú bonderből (alaplakkból) kennék fel 3-4 réteget (persze vékonyan építve) az is jó lenne? Vagy milyen egyéb megoldások lennének (főleg mikor betörik a körmöm)?
Köszönöm :)
22L
A Crystal Nails compact base gélt próbáld ki.
Ez egy ecsetes alap zselé, rugalmas, de baromi erős. Ezzel lehet hosszabbítani is vagy pótolni a betört részeket.
Én kb 3 hónapja használom, azóta egy körmöm sem tört be. Én ezzel megépítem az alapot, kis c ív, és utána gél lakkot teszek rá.
Nekem a körmösöm ilyenkor valami hálót rak rá, az gyönyörűen megfogja még a letört körmöt is.
Egyszer voltam vele, körmös boltban vette tekerccsel, sajnos a nevét nem tudom.
Köszönöm szépen lányok, nagyon rendesek vagytok 🙂
És azzal az ecsetessel, amit te írtál, kedves Első, hogyan tudom hosszabbítani a körmeimet (vagy pótolni a hiányzó, letört sarkakat)? Ha szépen fel tudnám helyezni a papírsablont, akkor akár építeni is lehetne azzal az anyaggal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!