Porcelán körömhöz meddig eleg 20ml liquid? Illetve a Niiza márka jó?
Használtam mar akrilzselet tenyleg jó ahogy írtad de már unom
Ezért szeretném inkább kipróbálni a porcelánt. 1 eve körmözök leginkább magamnak csináltam eddig mert nincs időm csinálni külön másoknak is max anyukamnak. Ez elég idő ahhoz hogy menjen a porcelán is ?
Első válaszoló vagyok, ha tényleg porcizni szeretnél, ellátnálak néháhy tanáccsal.
- mikor belemártod az ecseted a liquidbe, jól nyomkodd oda a szőrt a tégely aljához, ezzel oxigénbuborékok távoznak az ecsetből, elkerülheted az anyag buborékosodását, az építést mindig ezzel kezd (csak a legelején kell egyszer csinálnod)
- mielőtt vennél fel egy gombócot, itasd le az ecsetet egy kicsit a tégely oldalán. Ha túl sok a liquid, elfolyik az anyag, ha túl kevés, nehéz lesz teríteni
- hogy elkerüld hogy az anyag belekössön az ecsetbe, azt liquidbe mártással és papirtörlőn való kitörléssel tudod kiküszöbölni
- ha túl kemény lett a gombóc, márts az ecsetet liquidbe, és ne itasd le a felesleget. Nem baj ha folyik egy kicsit, igy tudod az anyagot lágyabbá és formázhatóbbá tenni
Ha már ellátod tanáccsal, legalább használható legyen.
Pl:Honnan tudja, mikor jó a por-folyadék arány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!