Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy a legkönnyebb megszokni...

Hogy a legkönnyebb megszokni a magányt?Rossz érzés hogy nem vár otthon senki. Próbálom lefoglalni magam de nem nagyon megy. f

Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 14:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Foglald le magas hasznos dolgokkal, pl nyelvtanulás, főzés, megtanulni valamilyen hangszeren játszani, olvasás stb. Annyi minden van, amivel az ember el tudja foglalni magát. Nekem állandóan idő hiányom van, egy csomó dologra nem jut elég időm, amire szeretném. Eszembe jut, hogyha lenne valakim, akkor még kevesebb időm jutna ezekre az elfoglaltságokra, szóval nem is annyira vagyok rá. Majd ha lesz megfelelő személy, akkor persze más lesz, de csak azért, hogy legyen valakim, nem igénylem.
2022. febr. 27. 23:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát én szimplán a halált választanám jelenleg,de...

De hát vannak dolgok,amik még...

Nincsenek lezárva,stb.

Én eddig amit csináltam :

Menj el mindenhova,csinálj mindent,beszélgess sokat.

Ebből egyszer lehet olyan,mint nekem volt nemrég.

Rájöttem,hogy van olyan dolog,amit igazán szeretek.

Ebben az országban az a szó hogy hobbi szinte már szó szerint olyan általános,hogy elvesztette a szó az értékét,meg a súlyát.

2022. febr. 28. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!