Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom magam túltenni a szakításon?
Nem keres és nem is fog, érzem. Ennek vége, 3 év volt. Otthon még nem mondtam el de nagyon szomorú vagyok , ugyanakkor lehet hogy jobb lesz ez így hosszútávon. Valamiért annyira rossz lenne ezt otthon elmondani... LEgjobb barátnőmnek elmondtam és vele bármikor beszélhetek erről.. fent maradt nálam facebookon és folyton azt figyelem online -e .
Nem tudtam még sírni mert a munkába temetkezek. De olyan feszült és szomorú vagyok. Éjjel óránként felébredek, reggel fáradt vagyok. Az étvágyam a helyén van, azon csodálkozom is.
Titokban reménykedek még hogy keresni fog..
Hogy tudnék jobban lenni? Vagy jelenleg sehogy? Semmi sem látszik kívülről .
25/n
Szilvi
Nem akarok beleugrani egy kapcsolatba. Egyrészt én sem vagyok egyszerű eset most azt nem részletezném, másrészt ha össze is jönne valami az a pasira lenne szemétség mert még rá gondolok!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Szilvia!
Most még sötét az égbolt... de a nap is felkel egyszer. Nem lesz már semmi ugyanaz, de jön valami jobb. Csak ki kell várni türelmesen.
Szilvike nem tudod véletlenül, hogy honnan jönnek legyek?
Mert mindig csak bent látok a kertben nem.
És egyszer csak úgy ott teremnek a semmiből és csak züüzü zümzüm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!